12 Ιαν 2017

Αλέγκρι: Όταν χαλαρώνουμε τόσο πολύ, δεν είμαστε Γιουβέντους

Η διάθεση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι χάλασε από όσα είδε στο τελευταίο 15λεπτο του χθεσινού ματς και τα οποία του έφεραν στο μυαλό το Σούπερ Καπ.

Η Γιουβέντους καθάριζε εύκολα την Αταλάντα αφού ήταν μπροστά με 2-0 από το ημίχρονο και είχε τις ευκαιρίες, με κορυφαίες τα δύο δοκάρια, για μεγαλύτερο σκορ.

Παρ' όλα αυτά, στο τελευταίο 15λεπτο οι μπιανκονέρι χαλάρωσαν υπερβολικά και έδωσαν το δικαίωμα στους μπεργκαμάσκι να πιστέψουν ακόμη και ότι μπορούν να στείλουν το ματς στην παράταση.

«Ηταν ένα καλό ματς, μέχρι που αποφασίσαμε να... σταματήσουμε να παίζουμε, ειδικά στο 3-1. Στο τελευταίο 15λεπτο κάναμε σοβαρά λάθη. Ελπίζω το γεγονός ότι υποφέραμε στο τέλος, να μας κάνει να καταλάβουμε κάποια πράγματα. Το πρόβλημα είναι ότι όταν χαλαρώνουμε τόσο πολύ, δεν είμαστε Γιουβέντους. Αυτό θα πρέπει να μας κάνει να σκεφτούμε κάποια πράγματα, έγινε στο Σούπερ Καπ αλλά και σε άλλες περιπτώσεις», είπε ο Αλέγκρι μετά την λήξη και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό...


«Πρέπει να βάλουμε καλά στο μυαλό μας ότι πρέπει να σταματήσουμε να δεχόμαστε γκολ. Απόψε ρισκάραμε πολύ στο τέλος. Μέχρι το 2-0 ήμασταν μια χαρά και γενικά μέχρι να γίνει το 2-1 δεν κινδυνέψαμε καθόλου και ο Νέτο δεν χρειάστηκε να επέμβει ποτέ. Στο τέλος, όμως, σταματήσαμε να αμυνόμαστε όπως πρέπει και δώσαμε δικαιώματα».

2 σχόλια:

  1. Ο ίδιος χαλάρωσε το παιχνίδι με τις αλλαγές του, δίνοντας στους παίχτες να θεωρήσουν ότι είχε τελειώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..(συνέχεια0..και μετά πήγε να τα μπαλώσει βάζοντας τον Bonucci

    ΑπάντησηΔιαγραφή