16 Ιαν 2017

Αλέγκρι: Εχουμε κάνει τέσσερις ήττες σε εννιά εκτός έδρας παιχνίδια, θα σκεφτώ και θα βρω τη λύση

Στο γεγονός ότι η Φιορεντίνα έπαιξε το ματς της ζωής της και η Γιουβέντους άργησε πολύ να το καταλάβει, στάθηκε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, χωρίς να παραβλέπει το πρόβλημα των εκτός έδρας αγώνων.

Οι δηλώσεις του προπονητή μετά την ήττα στη Φλωρεντία...

Για το ματς: «Οταν χάνεις δεν κάνει ποτέ καλό. Κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, με πολύ λίγο καθαρό μυαλό στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ στο δεύτερο τα πήγαμε καλύτερα, έχοντας και τις φάσεις για να ισοφαρίσουμε. Είχαμε προετοιμάσει το ματς στοχεύοντας στο ένας εναντίον ενός αλλά δεν το πετύχαμε. Κάναμε συχνά λάθη όταν προσπαθούμε να βγούμε μπροστά, παρά το γεγονός ότι είχαμε επιπλέον παίκτες. Πρέπει να συγχαρώ την Φιορεντίνα αλλά η αλήθεια είναι ότι εμείς δεν παρουσιαστήκαμε έτοιμοι για μάχη».

Για τη μη χρησιμοποίηση του Πιάνιτς: «Στην προπόνηση το πρωί του Σαββάτου αποκόμισε ένα μικρό πρόβλημα και δεν ήθελα να ρισκάρω».

Για τα διαιτητικά λάθη: «Το μόνο που μπορώ να πω εγώ είναι ότι πρακτικά ο χρόνος που παίξαμε ποδόσφαιρο ήταν λίγος και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο γιατί υπήρξαν πολλά φάουλ. Γι' αυτό υπήρχε ο εκνευρισμός στο τέλος, 21 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο και 24 στο δεύτερο».


Για τη συνέχεια: «Είναι ένα άσχημο stop αυτή η ήττα αλλά έχουμε την δυνατότητα να επανέλθουμε και με το ματς λιγότερο μπορούμε να πάμε στο +4. Εμείς, σε αντίθεση με άλλους, δεν σκεφτήκαμε ποτέ και δεν είπαμε ποτέ ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα από νωρίς. Κόντρα στη Γιουβέντους όλες οι ομάδες παίζουν το ματς της ζωής τους, όπως η Φιορεντίνα. Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι και να καταλάβουμε ότι θα πρέπει να κουραστούμε γιατί από εδώ και μέχρι τις 28 Μαΐου όλα τα ματς θα είναι μάχες».

Για τα εκτός έδρας ματς: «Πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Θα σκεφτώ και θα βρω τη λύση. Εχουμε κάνει τέσσερις ήττες σε εννιά εκτός έδρας παιχνίδια».

2 σχόλια:

  1. ΡΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕ ΚΑΙ ΑΜΠΑΛΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΗΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΣΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ... ΙΓΚΟΥΑΙΝ ΚΑΙ ΠΙΑΝΙΤΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ... ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΕΔΡΑ ΚΑΜΙΝΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥΝ ΔΕΚΑ ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΧΡΗΣΤΕ... ΑΝ ΔΕ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΘΑ ΝΑΙ ΝΤΕΡΜΠΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α τώρα άρχισε να το καταλαβαίνει αυτός....

    ΑπάντησηΔιαγραφή