9 Φεβ 2017

Καζούρα από Ελκαν: Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι η Ιντερ ακόμη δεν έχει μάθει να χάνει, θα έπρεπε να το έχουν συνηθίσει

Ο Τζον Ελκαν έκανε παρέμβαση για τα ποδοσφαιρικά, σχολιάζοντας τις διαμαρτυρίες της Ιντερ και το θέμα που έχει προκύψει με τους οργανωμένους οπαδούς και την μαφία.

Ο Ελκαν βρέθηκε στην εκδήλωση που έγινε για τα 150 χρόνια της εφημερίδας La Stampa της οικογένειας Ανιέλι και οι δημοσιογράφοι βρήκαν την ευκαιρία να τον ρωτήσουν για ποδοσφαιρικά θέματα και αρχικά για τις συνεχείς διαμαρτυρίες της Ιντερ.

«Είναι πραγματικά εκπληκτικό το γεγονός ότι η Ιντερ ακόμη δεν έχει μάθει να χάνει, θα έπρεπε να το έχουν συνηθίσει. Ηταν ένα ωραίο ματς, στο οποίο η Γιούβε έπαιξε καλύτερα και άξιζε τη νίκη. Νομίζω πως πρέπει να αναγνωρίζουμε αυτό που συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο», ήταν το σχόλιο του Ελκαν, από τον οποίο ζητήθηκε η άποψη του και για το θέμα που προέκυψε με τους ultras και τις σχέσεις τους με την 'ndraghetta.


«Υπάρχει απόλυτη συνεργασία με τις Αρχές και δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία σε ό,τι αφορά τη Γιουβέντους και τους ανθρώπους της. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πλήρως αυτό το θέμα, να γίνει ό,τι πρέπει να γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου