9 Φεβ 2017

Η μυστική συνάντηση της Γιουβέντους για προπονητή και η διάψευση από την πλευρά του κόουτς

Δημοσίευμα υποστηρίζει πως η Γιουβέντους είχε μυστική επαφή με τον Μαουρίτσιο Σάρι, ο μάνατζερ του οποίου διαψεύδει τα πάντα.

Το όνομα του Πάουλο Σόουζα ακούγεται καιρό, πριν λίγες μέρες προστέθηκε αυτό του Λουτσιάνο Σπαλέτι και τώρα μέρος του Τύπου προσπαθεί να συνδέσει τους μπιανκονέρι και με τον τεχνικό της Νάπολι. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Il Tempo, έχει γίνει μια συνάντηση, κάτω από άκρα μυστικότητα, του Σάρι με ανθρώπους της Γιούβε προκειμένου να συζητήσουν για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους από το καλοκαίρι, αν αποχωρήσει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Από την πλευρά των μπιανκονέρι, φυσικά, διαψεύδονται τα πάντα αφού ο Μπέπε Μαρότα επιμένει συνεχώς ότι δεν υπάρχει θέμα Αλέγκρι ενώ και ο μάνατζερ του Σάρι, Αλεσάντρο Πελεγκρίνι, διέψευσε με την εξής ατάκα: «Δεν θα μπαίνω εγώ στη διαδικασία να διαψεύδω τις βλακείες που θα σκέφτεται και θα γράφει κάποιος».


Για την ιστορία, το forzajuve.gr με αρθρογραφία έγραφε την 1η Ιανουαρίου του 2017: Αν έφευγε ο Αλέγκρι, αυτός ο Ιταλός προπονητής θα μπορούσε να πάρει την ευκαιρία του στη Γιουβέντους (το θέμα μπορείτε να το διαβάσετε εδώ).

Σχετικά θέματα

Αν έφευγε ο Αλέγκρι, αυτός ο Ιταλός προπονητής θα μπορούσε να πάρει την ευκαιρία του στη Γιουβέντους. Για να βγουν αληθινές οι πληροφορίες της Gazzetta dello Sport σχετικά με τον προπονητή, θα πρέπει η Γιουβέντους να μην πετύχει κάτι σημαντικό στο φετινό Champions League. Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου