1 Φεβ 2017

Ο… πανικός που σκόρπισε το Παράτιτσι σε ξενοδοχείο του Μιλάνου και για ποιους παίκτες ήταν εκεί

Ο Φάμπιο Παράτιτσι προκάλεσε πανικό την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου αλλά ο στόχος του ήταν να δουλέψει για το μέλλον.

Στην Ιταλία έχει δημιουργηθεί μια παράδοση εδώ και πολλά χρόνια... Την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, οι ομάδες νοικιάζουν ένα ολόκληρο ξενοδοχείο στο Μιλάνο και εκεί γίνεται ένα... πανηγύρι με την παρουσία τόσων παραγόντων και μάνατζερ, προκειμένου να κλείσουν συμφωνίες της τελευταίας στιγμής.

Η χθεσινή μέρα κυλούσε ήρεμα πάντως, μέχρι που εμφανίστηκε ο Φάμπιο Παράτιτσι λίγες ώρες πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου. Η άφιξη του αθλητικού διευθυντή της Γιουβέντους προκάλεσε πανικό στους δημοσιογράφους, οι οποίοι έψαχναν να βρουν ποιον παίκτη πάνε να αγοράσουν την τελευταία στιγμή οι μπιανκονέρι, αλλά η αλήθεια ήταν άλλη.


Ο Παράτιτσι πήγε στο Μιλάνο με σκοπό να κλείσει δύο πιτσιρικάδες για το μέλλον. Ο ένας είναι ο Φερντινάντο Ντελ Σόλε, 18χρονος επιθετικός μέσος της Πεσκάρα, και ο άλλος ο Φάμπιο Καστελάνο, 18χρονος μέσος της Αταλάντα.

Ο βασικός στόχος ήταν ο δεύτερος και όλα δείχνουν ότι ο Καστελάνο, ο οποίος βγάζει μάτια με την Primavera των μπεργκαμάσκι, θα περάσει στον έλεγχο της Γιούβε το καλοκαίρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου