17 Φεβ 2017

Πότε αναμένεται να ξέρουμε αν Γιούβε και Αλέγκρι θα συνεχίσουν ή θα χωρίσουν φιλικά

Κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά για το μέλλον του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αλλά άπαντες είναι σίγουροι για κάτι: Αποκλείεται να υπάρξει σκηνικό παρόμοιο με αυτό του καλοκαιριού του 2014.

Τότε, όπως θυμόμαστε όλοι, η σεζόν ολοκληρώθηκε με τον Αντόνιο Κόντε να μην είναι σίγουρος αν θέλει να συνεχίσει και τελικά το διαζύγιο ήρθε αφού είχε ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας. Κατάσταση που δεν αρμόζει σε ένα κλαμπ όπως η Γιουβέντους και γι' αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ξανά.

Οπως ανέφεραν διάφοροι Ιταλοί δημοσιογράφοι χθες βράδυ σε τηλεοπτικές εκπομπές, το θέμα Αλέγκρι θα κριθεί, με τον ένα ή άλλο τρόπο, σε ένα μήνα. «Τέλη Μαρτίου θα ξέρουμε σε πολύ μεγάλο βαθμό αν θα συνεχίσει στη Γιουβέντους ανανεώνοντας το συμβόλαιο του ή αν το καλοκαίρι θα χωρίσουν φιλικά οι δρόμοι τους», ήταν η γενική ιδέα των όσων ειπώθηκαν.


Ακόμη κι αν γίνει το δεύτερο, κάτι πάντως που δεν είναι τόσο σίγουρο όσο παρουσιαζόταν τέλη Δεκεμβρίου και αρχές Ιανουαρίου, η διοίκηση θα το ξέρει από τον Μάρτιο και θα έχει έτσι τη δυνατότητα να κλείσει τον νέο προπονητή πριν καν τελειώσει η σεζόν ώστε να μη χαθεί καθόλου χρόνος στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Δημοσιογράφοι που έχουν καλή πληροφόρηση πάντως και από τις δύο πλευρές, τόσο από τη διοίκηση της Γιούβε όσο και από τον Αλέγκρι δηλαδή, ισχυρίζονται ότι τις τελευταίες εβδομάδες το κλίμα είναι καλύτερο από ποτέ κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Αν αυτό σημαίνει ή όχι κάτι, θα φανεί μέσα στον Μάρτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου