22 Φεβ 2017

Μαρότα: Ο προπονητής πρότεινε αυτή την τιμωρία για τον Μπονούτσι και εμείς τη δεχτήκαμε

«Στο ποδόσφαιρο το “εμείς” είναι παραπάνω από το “εγώ”», τόνισε ο Μπέπε Μαρότα για το θέμα του Λεονάρντο Μπονούτσι.

Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους στις δηλώσεις που έκανε πριν το ξεκίνημα του ματς με την Πόρτο, στάθηκε αρκετά στο περιστατικό που κράτησε τον Ιταλό αμυντικό εκτός ενδεκάδας.

«Είμαστε απογοητευμένοι από τον Μπονούτσι αλλά σήμερα θα παραταχθούν 11 ποδοσφαιριστές που φορούν αυτή τη φανέλα και θα είναι έτοιμοι για ένα σπουδαίο ματς», είπε ο Μαρότα.

«Ο Μπονούτσι είναι επαγγελματίας και πρέπει να ακολουθεί τους κανόνες. Δεν αλλάζουν οι ικανότητές του από μια ποινή. Είναι μια απόφαση για το καλό όλων αλλά σήμερα το θέμα κλείνει», πρόσθεσε.


Γιατί τον Μπονούτσι και όχι πριν, είναι ένα εύλογο ερώτημα. Ο Μαρότα έδωσε την εκδοχή της διοίκησης. «Ο Μπονούτσι είναι ένας σημαντικός πρωταθλητής για εμάς και η περίπτωσή του δε χρειάζεται να συγκριθεί με τις προηγούμενες. Αξιολογήσαμε την κατάσταση και αποφασίσαμε να επέμβουμε με σκοπό να διατηρηθεί ο σεβασμός στην ομάδα αλλά και προς τους οπαδούς», είπε.

Όσο για το πώς φτάσαμε σε αυτή την τιμωρία, ο Μαρότα ήταν ξεκάθαρος: «Ο προπονητής πρότεινε αυτή την τιμωρία και εμείς τη δεχτήκαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου