26 Φεβ 2017

Φωτογραφίες από τα δύο πέταλα της Γιουβέντους: ποιο δίνει ψυχή στο Juventus Stadium;

Ο ρόλος των ultras δεν πρέπει να θεωρείται ασήμαντος ή μικρός για μία ομάδα.

Ακόμη και στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Εμπολι, με έναν μη εμπορικό αντίπαλο αλλά και το πέταλο των οργανωμένων να έχει απώλειες λόγω της μεγάλης κόντρας της διοίκησης με τους Viking, η εικόνα έχει διαφορά.


Η πρώτη φωτογραφία είναι από την curva nord, εκεί που βρίσκονται αρκετοί σύνδεσμοι που ανήκουν στην ομοσπονδία του Juventus Club DOC.



Η δεύτερη είναι από την curva sud, την οπαδική καρδιά της Γιουβέντους.



Ένα γήπεδο χωρίς οργανωμένους είναι ένα γήπεδο χωρίς ψυχή. Και ελπίζουμε να μην οδηγηθεί εκεί η κατάσταση στη Γιουβέντους. Προσοχή, άλλο να «καθαρίζουν» οι αθέμιτες πρακτικές και άλλο να κηρυχθεί πόλεμος κατά των μεγάλων συνδέσμων.

5 σχόλια:

  1. Προσωπικά πιστεύω πως τα πανώ στην curva Sud και στο πάνω διάζωμα, πρέπει να είναι τόσο πλατιά, ειδικά προς τα κάτω, γιατί το γήπεδο φαίνεται σαν πιο κοντό, πιο χαμηλό εκεί, ενώ από την άλλη χωρίς τα πανώ φαίνεται πιο επιβλητικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε γίνεται να είναι πιο μακριά (προς τα κάτω). Γιατί αυτά του κάτω διαζώματος δε θα φαίνονται ολόκληρα και αυτά του πάνω διαζώματος δε θα επιτρέπουν στον κόσμο να... μπει στο γήπεδο! Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. Εννοούσα ότι δεν πρέπει να είναι τόσο προς τα κάτω.., να είναι πιο κοντά εννοώ..

      Διαγραφή
  2. ΄Γενικά, είμαι κατά των πανώ και υπέρ των πολλών σημαιών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι σημαίες είναι πράγματι εκπληκτικές και οι Ιταλοί είναι μάστορες σε αυτό. Αλλά και τα πανό χρειάζονται γιατί δείχνουν την ταυτότητα του κάθε συνδέσμου. Forza Juve!

    ΑπάντησηΔιαγραφή