5 Φεβ 2017

Αντί η Μίλαν ν’ απορρίψει τον Κάσερες, ο Κάσερες απέρριψε τη Μίλαν!

Έγινε και αυτό. Ποδοσφαιριστής που έχει να παίξει επίσημο παιχνίδι ένα χρόνο, απέρριψε την πρόταση που του έγινε.

Ο Μάρτιν Κάσερες, όπως γράφαμε και πριν λίγες ημέρες, ήταν στο Μιλάνο για να περάσει ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Μίλαν.

Αυτό έγινε και οι ροσονέρι αποφάσισαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, με το ρίσκο μιας τέτοιας κίνησης καθώς μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να χαρακτηριστεί και «πρώην ποδοσφαιριστής» και με ιατρικά προβλήματα μάλιστα.

Και τελικά, αντί ν’ απορρίψει η Μίλαν τον Κάσερες, απέρριψε ο Κάσερες τη Μίλαν. Ο Ουρουγουανός ήθελε 1,5 εκατ. ευρώ για το εξάμηνο συμβόλαιο που του πρόσφεραν οι ροσονέρι, τη στιγμή που η Μίλαν έδινε το πολύ 700.00 ευρώ.


Ποια από τις δύο πλευρές θα βγει χαμένη από αυτό; Μάλλον είναι εύκολη απάντηση. Ο Κάσερες θα μπορούσε να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο και να προσελκύσει και άλλες ομάδες το καλοκαίρι και φυσικά αν τα πήγαινε καλά, μπορεί να παρέμενε στον Σαν Σίρο.

Ή κακό μάνατζερ έχει αυτός ο ποδοσφαιριστής (για όσους θυμούνται, ζητούσε περισσότερα λεφτά και όταν ήταν παροπλισμένος στη Γιουβέντους) ή ο ίδιος έχει το μυαλό του πάνω από το κεφάλι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου