22 Φεβ 2017

Επαναφέρει τα σενάρια αποχώρησης του Μπονούτσι η Gazzetta dello Sport

Ο αποκλεισμός του Λεονάρντο Μπονούτσι από το σημερινό ματς με την Πόρτο, ήταν ακριβώς αυτό που ήθελε η Gazzetta dello Sport.

Η εφημερίδα είχε ηρεμήσει τις τελευταίες εβδομάδες σε ό,τι αφορά τα θέματα της Γιουβέντους αλλά αυτή η ευκαιρία είναι μάλλον πολύ καλή για να χαθεί. Ετσι, σε σημερινό της ρεπορτάζ, η Gazzetta dello Sport επαναφέρει τα σενάρια περί αποχώρησης του Μπονούτσι.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα υποστηρίζει σε σχετικό ρεπορτάζ ότι Αλέγκρι και Μπονούτσι αντάλλαξαν κάποιες βαριές κουβέντες και στα αποδυτήρια του Juventus Stadium μετά το τέλος του ματς με την Παλέρμο και τονίζει ότι αμφότεροι παραμένουν, πέντε μέρες μετά, πολύ εκνευρισμένοι.


Ετσι, λέει η Gazzetta dello Sport, δεν αποκλείεται ο Μπονούτσι να αποφασίσει να φύγει. Πολύ υπερβολικό μοιάζει, πάντως, το να αποφασίσει ένας παίκτης να φύγει λόγω ενός επεισοδίου με τον προπονητή, ο οποίος προπονητής κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Στην αμέσως επόμενη παράγραφο του κειμένου, πάντως, η Gazzetta dello Sport γράφει ότι ο Λεονάρντο δεν πρόκειται να αποφασίσει εν ψυχρώ και ότι πριν λίγο καιρό ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Γιουβέντους απορρίπτοντας τις Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι, υπενθυμίζοντας και τις δηλώσεις του, πριν λίγες εβδομάδες, ότι ανανέωσε λόγω αγάπης για την Κυρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου