8 Φεβ 2017

Το επίπεδο της Ιντερ είναι σε απόλυτη συνάρτηση με τη βαθμολογική της θέση, στο -12 (και μάλλον στο -15)

Κάθε μέρα που περνάει η Ιντερ ανακαλύπτει και μια νέα φάση που αδικήθηκε, με τα βίντεο να δίνουν και να παίρνουν.

Το βράδυ της Κυριακής φώναζαν για πέναλτι του Μάντζουκιτς στον Ικάρντι. Δεν τους δικαίωσε κανείς και πάνω από όλα η εικόνα. Λίγες ώρες μετά τα πέναλτι που δεν δόθηκαν έγιναν δύο, αφού φώναξαν και για ένα του Κιελίνι στον Ικάρντι. Πάλι δεν τους δικαίωσε κανείς, με αποτέλεσμα τα πέναλτι να γίνουν τρία στη συνέχεια, αφού φώναξαν και για ένα του Λιχτστάινερ στον Ντ' Αμπρόζιο.

Μετά από όλα αυτά, αφού κανείς ουδέτερος δεν πήρε θέση υπέρ τους, αποφάσισαν να συνεχίσουν και με άλλες φάσεις. Χθες βράδυ, 48 ώρες μετά το ματς, στην Ιντερ ανακάλυψαν ακόμη μία αδικία. Συγκεκριμένα, στο Inter Channel εστίασαν σε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο Κιελίνι να ετοιμάζεται να εκτελέσει φάουλ επιστρέφοντας την μπάλα στον Μπουφόν αλλά αυτή πάει στον Ικάρντι, με τον Ριτσόλι να σταματάει τη φάση. Η εκδοχή της Ιντερ, δηλαδή, είναι ότι ο Ριτσόλι αποφάσισε χωρίς κανένα λόγο να σφυρίξει εκείνη την στιγμή για να μην γίνει το 1-1.

Και όλα αυτά γίνονται για ένα ματς στο οποίο δεν έχουν αδικηθεί και με την ομάδα τους να είναι στο -12, που ελπίζουμε να γίνει -15 σε λίγες ώρες. Σκεφτείτε, δηλαδή, τι έχουν να πουν και να κάνουν αν καμιά χρονιά καταφέρουν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.


Η Γιουβέντους, από την άλλη πλευρά, δεν έχει πέσει -τουλάχιστον μέχρι τώρα- στο επίπεδο της Ιντερ για να μπει στη διαδικασία να απαντήσει. Αυτό το κάνουν οπαδοί των μπιανκονέρι, οι οποίοι αποφασίζουν να ανεβάσουν κι αυτοί κάποια βίντεο στα social media. Βίντεο που... διέφυγαν από τους ανθρώπους των νερατζούρι.

Οπως αυτό που δείχνει τον Μεδέλ να κοντρολάρει και με τα δύο χέρια την μπάλα μέσα στην περιοχή της Ιντερ, χωρίς να καταλογιστεί πέναλτι, ή όπως αυτό από το ματς του πρώτου γύρου στο Μεάτσα, όπου ο Μουρίγιο ρίχνει στο έδαφος τον Μάντζουκιτς, επίσης χωρίς να καταλογιστεί πέναλτι. Και χωρίς -το κυριότερο είναι αυτό- να συμπεριφερθεί η Γιούβε όπως συμπεριφέρεται η Ιντερ τώρα.

Παρεμπιπτόντως, ο Ριτσόλι, τον οποίο προσπαθούν να παρουσιάσουν και σαν Γιουβεντίνο, είναι αυτός που ακύρωσε το κανονικό γκολ του Πιάνιτς, στο 0-0, στο ματς του πρώτου γύρου με την Μίλαν στο Σαν Σίρο. Και αντί να γίνει το 0-1 και να πάρει τρεις βαθμούς η Γιούβε, έγινε μετά το 1-0 και δεν πήρε κανέναν. Οι μπιανκονέρι, όμως, ως μεγάλη ομάδα, δεν χάλασαν τον κόσμο για αυτό το λάθος.

1 σχόλιο:

  1. Λογικά δίνει την μπάλα στον Μπουφόν για να εκτελέσει αυτός το φάουλ. Χαζομάρα που την κλότσησε, έπρεπε να την αφήσει εκεί που ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή