18 Φεβ 2017

Ντάνι Αλβες για την προηγούμενη ομάδα του: Θα είναι καλό για εμάς αν αποκλειστεί η Μπαρτσελόνα

Προσωπικότητα θέλει να δει από τη Γιουβέντους στο Οπόρτο ο Ντάνι Αλβες, για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα που θα την φέρει στους «8» του Champions League, ενώ σχολίασε τον πιθανό αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δίνει συνεχώς χρόνο συμμετοχής στον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ για να βρει ρυθμό μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και μετά τη νίκη επί της Παλέρμο μίλησε στο JTV.

«Ηταν ένα σημαντικό ματς για εμάς γιατί θέλαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που μας φέρνουν πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και για να πάμε με καλή ψυχολογία στο ματς με την Πόρτο. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό, το οποίο πρέπει να προετοιμάσουμε καλά και να το αντιμετωπίσουμε με προσωπικότητα», είπε αρχικά ο Αλβες και συνέχισε...


«Η μεγαλύτερη δυσκολία νομίζω πως θα είναι η ένταση της Πόρτο, γιατί παίζει στην έδρα της και εκεί είναι πάντα δύσκολα. Νομίζω όμως ότι είμαστε προετοιμασμένοι για τέτοιου τύπου παιχνίδι, για μια τέτοια έδρα, γιατί έχουμε ποδοσφαιριστές με αρκετή εμπειρία, ποδοσφαιριστές που ξέρουν την κατάσταση. Πάμε στο Οπόρτο με μάξιμουμ πίστη για να κάνουμε ένα μεγάλο ματς και να επιστρέψουμε με ένα καλό αποτέλεσμα στο Τορίνο».

Οσο για το αν έκλεισε ο κύκλος της πρώην ομάδας του, της Μπαρτσελόνα, μετά την συντριβή από την Παρί Σεν Ζερμέν, σχολίασε: «Δεν ξέρω αν έκλεισε ο κύκλος, έχουν ποιότητα. Σίγουρα, πάντως, θα είναι καλό για εμάς αν αποκλειστούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου