20 Φεβ 2017

Επίθεση Ντάνι Αλβες στην Μπαρτσελόνα: Είναι ψεύτικοι και χωρίς ευγνωμοσύνη, δεν μου έδειξαν κανένα σεβασμό

Ο Ντάνι Αλβες μίλησε για το «πανεπιστήμιο Γιουβέντους», το Champions League και τους προληπτικούς Ιταλούς ενώ επιτέθηκε στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική Abc και ξεκίνησε από την απόφαση του να αποχωρήσει από τους μπλαουγκράνα.

«Μου αρέσει αν με θέλει ο κόσμος αλλά δεν μένω όπου δεν με θέλουμε. Τις τελευταίες τρεις σεζόν στην Μπάρτσα υπήρχαν πάντα φήμες για αποχώρηση μου αλλά κανείς από την διοίκηση δεν ήρθε να μου το πει πρόσωπο με πρόσωπο. Απέδειξαν ότι είναι ψεύτικοι και χωρίς ευγνωμοσύνη. Δεν μου έδειξαν κανένα σεβασμό, μου πρότειναν ανανέωση μόνο όταν υπήρξε απαγόρευση μεταγραφών από τη FIFA. Τότε υπέγραψα αλλά με όρο να μπορώ να λύσω το συμβόλαιο μου. Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα δεν έχει ιδέα του πώς να συμπεριφέρεται στους ποδοσφαιριστές».

Και αφού είπε αυτά για τους Καταλανούς, εξήγησε στη συνέχεια γιατί επέλεξε τη Γιουβέντους.


«Ηθελα να βγω από την... άνεση μου και να ανταγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο με ένα κλαμπ που έχει νοοτροπία νικητή και σπουδαία ιστορία. Με θεωρώ νικητή. Και η Γιούβε είναι νικήτρια. Η Γιουβέντους είναι ένα πανεπιστήμιο, το οποίο πάντα έχει κάτι να σου μάθει. Εδώ παίζεις πάντα για να νικήσεις. Είμαι ευτυχισμένος και έχω πολλές νέες προκλήσεις με αυτή την σπουδαία ομάδα».

Μια ομάδα, η οποία μπορεί να κατακτήσει φέτος το Champions League, όπως λέει.

«Εχουμε μια ομάδα που μπορεί να φτάσει ως το τέλος, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Εδώ, όμως, είναι πολύ προληπτικοί, άρα καλύτερα να μην το πω δυνατά. Θα κάνουμε ένα βήμα κάθε φορά. Τώρα είναι η Πόρτο του Κασίγιας, στη συνέχεια θα δούμε τι θα συμβεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου