28 Φεβ 2017

Ο τίμιος Ιμπραΐμοβιτς ξέρει να μετράει καλά τους τίτλους που έχει κατακτήσει

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι πάντα σωστός απέναντι στη Γιουβέντους, παρά το γεγονός ότι έφυγε το καλοκαίρι του 2006, σε ό,τι αφορά τους τίτλους.

Ο Σουηδός ήταν από εκείνους που προτίμησαν να φύγουν όταν ξέσπασε το Calciopoli. Αυτό είχε ως συνέπεια να μην γίνει ποτέ αγαπητός στους τιφόζι των μπιανκονέρι αλλά τουλάχιστον έχει κρατήσει τίμια στάση σε ό,τι αφορά την διετία του στο Τορίνο.

Στην αυτοβιογραφία του, για παράδειγμα, έχει γράψει ότι «το Calciopoli ήταν μια μαλ... και τίποτα άλλο» ενώ τώρα, πανηγυρίζοντας το Λιγκ Καπ που κατέκτησε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι είναι ο 32ος τίτλος της καριέρας του.


Για να βγουν 32 οι τίτλοι του, φυσικά, υπολογίζονται κανονικά και τα δύο πρωταθλήματα που κατέκτησε με τη Γιούβε και τα οποία τυπικά έχουν αφαιρεθεί. Μπράβο στον Ζλάταν γιατί... ξέρει καλά μαθηματικά, σε αντίθεση με τους ανθρώπους της ιταλικής ομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάριο Μάντζουκιτς: Ο επιθετικός που θα μπορούσε να έρθει ελεύθερος και θα τον ήθελαν πολλοί οπαδοί της Γιουβέντους

Με δεδομένο ότι θα μπορούν να γίνουν μεταγραφές ελεύθερων παικτών και μετά τις 5 Οκτωβρίου, οι Γιουβεντίνοι κάνουν τις... ευχές τους.