23 Φεβ 2017

Αλέγκρι: Ευχαριστούμε τον Μπονούτσι για τη στιγμή έντασης

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι... ευχαρίστησε τον Λεονάρντο Μπονούτσι για την ένταση που δημιουργήθηκε και είδε με ικανοποίηση μια ώριμη Γιουβέντους.

Τα κυριότερα από όσα είπε ο προπονητής μετά το 2-0 επί της Πόρτο στο Ντραγκάο...

Για το ματς: «Κάναμε ένα καλό ματς, ειδικά σε επίπεδο προσωπικότητας. Μετά τα πρώτα πέντε λεπτά, όπου η Πόρτο μπήκε δυνατά, πήραμε το παιχνίδι στα χέρια μας. Οι παίκτες μου ήταν καλοί, υπομονετικοί, ανοίξαμε το ματς σε όλο το πλάτος του γηπέδου και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Πρέπει απλά να αποκτήσουμε περισσότερη σιγουριά στα τελευταία 20 μέτρα του γηπέδου και θα το κάνουμε».

Για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών με τον Μπονούτσι: «Είναι φυσιολογικό στη διάρκεια μιας σεζόν να υπάρχουν και στιγμές έντασης, αν δεν υπήρχαν θα ήταν βαρετό... Υπό αυτή την έννοια, ο Λεονάρντο βοήθησε και τον ευχαριστούμε. Ας πούμε ότι αυτή η νίκη ήρθε την σωστή στιγμή και με τον σωστό τρόπο».

Για την κατάσταση της Γιούβε: «Θα μπορούσε να κάνουμε το 3-0 αλλά και το 2-0 είναι καλό σημείο εκκίνησης για τη ρεβάνς. Εχουμε μπει στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με ενθουσιασμό, θέληση και χωρίς υπερβολικές σκέψεις. Εχουμε ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης αλλά οι παίκτες μου απόψε έδειξαν σπουδαία ωριμότητα».


Για το αν περίμενε κάτι περισσότερο από την Πόρτο: «Αυτή την περίοδο δεν είναι εύκολο να παίζεις εναντίον μας. Προσπάθησαν να κάνουν ένα ματς εκμεταλλευόμενοι κάποιο "επεισόδιο" αλλά είχαμε πραγματικά πολλή ποιότητα και ταχύτητα».

Για τον Πιάτσα: «Βελτιώνεται, αρχίζει να καταλαβαίνει το ιταλικό ποδόσφαιρο. Εχει σημαντική ποιότητα, τις τελευταίες μέρες έβλεπα και μια εντυπωσιακή αλλαγή νοοτροπίας. Είναι νεαρός, χρειάζεται υπομονή, πρέπει να ξέρουμε να τον συμβουλέψουμε και να τον περιμένουμε».

Για τον Ντιμπάλα: «Πρέπει να είναι πιο χαμογελαστός και να μην ανησυχεί για τα δοκάρια που έχει συνεχώς, το σημαντικό είναι ότι ανεβαίνει και βελτιώνεται συνεχώς με πολύ καλό ρυθμό».

Για την άμυνα: «Εχω στη διάθεση μου πολύ καλούς αμυντικούς, η ομάδα δεν χάνει ποιότητα ακόμη κι αν δεν παίζει κάποιος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου