2 Φεβ 2017

Ο Ιγκουαΐν στέκεται σε αυτό που διαφοροποιεί τους οπαδούς της Γιουβέντους από αυτούς της Ρεάλ

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν αναφέρθηκε στην ομοιότητα της Γιουβέντους με την Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και στη διαφορά των οπαδών τους.

Ο Αργεντίνος φορ έκανε δηλώσεις στο ισπανικό κανάλι Onda Cero και ρωτήθηκε για το αν έχουν ομοιότητες οι μπιανκονέρι με τους Μαδριλένους, για να δώσει την εξής απάντηση: «Η Γιουβέντους είναι όπως η Ρεάλ, είναι ομάδες που σου μαθαίνουν να νικάς. Η διαφορά είναι στην κουλτούρα των οπαδών, οι Γιουβεντίνοι δεν μπαίνουν στη διαδικασία να αποδοκιμάσουν τους παίκτες τους».


Από εκεί και πέρα, ο Γκονσάλο είπε πως «το γεγονός ότι μια ομάδα με ήθελε τόσο πολύ και πλήρωσε μια τόσο υψηλή ρήτρα για να με αποκτήσει, δεν μπορεί παρά να με κάνει υπερήφανο», ενώ σε ερώτηση για την κόντρα του με τον Ικερ Κασίγιας, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στη Μαδρίτη, όταν έρθει η ώρα για τις αναμετρήσεις της Γιουβέντους με την Πόρτο στο Champions League, σχολίασε: «Αν έρθουν έτσι τα πράγματα ώστε να πρέπει να εκτελέσω πέναλτι στον Κασίγιας, θα το κάνω. Είναι ωραίο να βάζεις γκολ στους καλύτερους».

Οσο για τον Πάουλο Ντιμπάλα, ο Ιγκουαΐν είπε απλά ότι «ο Ντιμπάλα είναι ένα φαινόμενο και πρέπει απλά να παραμείνει ήρεμος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου