18 Φεβ 2017

Τι προβλέπει το συμβόλαιο του Σάρι στη Νάπολι και οι δύο τρόποι που μπορεί να φύγει για άλλη ομάδα

Οι δημοσιογράφοι ψάχνουν το συμβόλαιο του Μαουρίτσιο Σάρι με τη Νάπολι, μετά τα όσα είπε ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έπειτα από την ήττα στη Μαδρίτη.

Ο πρόεδρος των παρτενοπέι τα έχωσε στον προπονητή μετά το 3-1 από την Ρεάλ, προκαλώντας την έκπληξη όλων. Οι σχέσεις των δύο γενικά έχουν σκαμπανεβάσματα και τώρα φέρονται να είναι πιο περίεργες από ποτέ, αφού δεν άρεσαν καθόλου στον Σάρι τα όσα άκουσε.

Αν η επίθεση του Ντε Λαουρέντις έχει σχέση με τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών για μυστική συνάντηση με τη Γιουβέντους, δεν μπορεί να το πει κανείς με σιγουριά. Οι Ιταλοί δημοσιογράφοι πάντως... έψαξαν το συμβόλαιο του Σάρι, επειδή από τη Νάπολι διέρρεαν ότι όποια ομάδα θέλει να τον πάρει, θα πρέπει να πληρώσει ρήτρα 8 εκατ. ευρώ.


Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει όντως ρήτρα 8 εκατ. ευρώ αλλά η... λεπτομέρεια είναι ότι τίθεται σε ισχύ από το καλοκαίρι του 2018. Στο φετινό καλοκαίρι, δηλαδή, ο Σάρι μπορεί απλά να παραιτηθεί και να πάει κάπου αλλού, αν θέλει.

1 σχόλιο:

  1. Σα να μου φαίνεται φτιαχτό.. έψαχνε αφορμή ο Ντε Λαουρέντις, για να φανεί έτσι.. Αφού κι αυτός μέσα στα κόλπα είναι.Στην ουσία ευννοεί τη Γιούβε δηλ., ασχέτως που πρέπει με δηλώσεις να κλείνει τα μάτια του κόσμου.. (όπως κάνουν π.χ. στην Ελλάδα όλοι οι πρόεδροι του ΠΑΟΚ). Να φανεί ότι δεν τα πάνε καλά για να ανοίξει ο δρόμος για τη Γιούβε. λετε το σεναριο μου να ειναι εντελωσ επιστημονικησ φαντασιασ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή