23 Φεβ 2017

Ο σημαντικός αστερίσκος στο συμβόλαιο της ανανέωσης του Ντιμπάλα

Ο μάνατζερ του Πάουλο Ντιμπάλα είναι στην Ιταλία και την προσεχή εβδομάδα θα υπάρξει... πανηγυρική ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ο Πιερπάολο Τριούλτσι, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Tuttosport, επέστρεψε στην Ιταλία και μέσα στο σαββατοκύριακο θα συναντηθεί με τους Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Παράτιτσι για να κλείσει το θέμα του νέου συμβολαίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Tuttosport, η συμφωνία έχει επιτευχθεί και τις τελευταίες εβδομάδες, μετά την αναχώρηση του Τριούλτσι για το εξωτερικό, οι δικηγόροι έπιασαν δουλειά για να ετοιμάσουν το συμβόλαιο και ό,τι άλλο χρειαζόταν. Η υπογραφή και η ανακοίνωση αναμένεται μετά τον πρώτο ημιτελικό του Coppa Italia με τη Νάπολι, την προσεχή Τρίτη, και αναμένεται πανηγυρική.


Οπως γράφει η Tuttosport, ο Ντιμπάλα θα υπογράψει ως το 2021, θα παίρνει σχεδόν 7 εκατ. ευρώ ετησίως και το πιο σημαντικό είναι ότι έχει συμφωνήσει να παραχωρήσει στη Γιουβέντους μέρος των εμπορικών δικαιωμάτων του. Πράγμα που σημαίνει, όπως το ερμηνεύουν οι Ιταλοί, ότι οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι ο Αργεντίνος θα γίνει ο παίκτης-εικόνα των μπιανκονέρι για πολλά χρόνια.

Γι' αυτό τον λόγο, η Γιουβέντους ήθελε να διαχειρίζεται την εικόνα του και θα έχει πλέον τη δυνατότητα, μετά τη σχετική συμφωνία με τον Πάουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου