3 Φεβ 2017

Αλεξ Σάντρο: Για την Πόρτο θα είναι ο αγώνας της ζωής τους, θέλω να επιστρέψω πρωταγωνιστής στο Ντραγκάο

Ο Αλεξ Σάντρο μίλησε για τον Ιγκουαΐν, τον Ικάρντι, το ματς με την Ιντερ αλλά και αυτό με την (πρώην ομάδα του) Πόρτο, τονίζοντας ότι η Γιουβέντους θα πρέπει να είναι έτοιμη για μάχη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ-χαφ στο Sky Italia...

Για το καλύτερο χαρακτηριστικό του Ιγκουαΐν: «Ο Ιγκουαΐν είναι έξυπνος και κινείται καλά στο γήπεδο. Δεν είναι ένας επιθετικός που μένει σταθερός και περιμένει την μπάλα. Κινείται στον χώρο και ξέρει πολύ καλά το σύστημα και την τακτική».

Για την Ιντερ: «Είναι μια ομάδα που αξίζει σεβασμό αλλά ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε για να νικήσουμε. Ανεξάρτητα από τις τελευταίες νίκες τους, ο στόχος μας δεν αλλάζει. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς αλλά πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να πλησιάσουμε κι άλλο προς τον τίτλο».


Για τον Ικάρντι: «Είναι δυνατός επιθετικός και πρέπει να είμαστε συνεχώς προσεκτικοί γιατί μπορεί ανά πάσα στιγμή να σκοράρει. Τον ξέρουμε, όπως ξέρουμε ότι πρέπει να τον προσέξουμε. Οπως όλοι οι σέντερ φορ, όταν έχει την ευκαιρία, σκοράρει. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί από την αρχή ως το τέλος».

Για το ματς με την Πόρτο που πλησιάζει: «Για αυτούς είναι ο αγώνας της ζωής τους κάθε φορά που αντιμετωπίζουν μια μεγάλη ομάδα. Εχω ακόμη πολλούς φίλους στην Πορτογαλία, ξέρω πόσο σημαντικό θα είναι για αυτούς το πρώτο ματς, στην έδρα τους».

Για το αν αγχώνεται για την επιστροφή του ως αντίπαλος: «Ειλικρινά όχι, δεν είμαι αγχωμένος. Θέλω να επιστρέψω στο Ντραγκάο ως πρωταγωνιστής με τη Γιουβέντους. Ξέρω πολύ καλά ότι η Πόρτο δίνει τα πάντα όταν υποδέχεται μια μεγάλη ομάδα, θα είναι το ματς της ζωής τους. Το έχω ζήσει ως παίκτης της Πόρτο αυτό και ξέρω ότι έτσι θα είναι και τώρα. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για μάχη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου