1 Φεβ 2017

«Η Γιουβέντους θα χρειαζόταν έναν παίκτη όπως ο Αντρέα»

Η Νάπολι θέλει τον Αντρέα Κόντι της Αταλάντα αλλά αυτός, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του μάνατζερ του, θέλει τη Γιουβέντους.

Ο νεαρός δεξιός μπακ των μπεργκαμάσκι είναι στο στόχαστρο των παρτενοπέι και γι’ αυτό μίλησε σε ναπολιτάνικο ραδιοφωνικό σταθμό ο ατζέντης του, Μάριο Τζιουφρέντι.

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στη Νάπολι, τον παρακολουθούν εδώ και κάποιους μήνες. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει το καλοκαίρι, τον βλέπουν κι άλλες ομάδες. Πάντα τους σημαντικούς νεαρούς ποδοσφαιριστές τους παρακολουθούν πολλοί», είπε ο μάνατζερ και μετά πέταξε την ατάκα που έκανε τη διαφορά...


«Η αλήθεια είναι ότι τουλάχιστον προς το παρόν δεν είχε κάποια επαφή μαζί μου η Γιουβέντους, η οποία πιστεύω ότι θα χρειαζόταν έναν παίκτη όπως ο Αντρέα».

Ο μάνατζερ του Κόντι είχε ξαναμιλήσει -και το είχαμε γράψει- πριν εβδομάδες για τους μπιανκονέρι, λέγοντας πως ο Κόντι είναι φανατικός οπαδός τους από πιτσιρικάς.

Σχετικά θέματα

«Είναι ένας φανατικός Γιουβεντίνος από όταν ήταν πιτσιρικάς, είναι τρελός για τη Γιούβε από όταν γεννήθηκε». Η Γιουβέντους φέρεται να συζητάει για ακόμη έναν παίκτη της Αταλάντα, ο μάνατζερ του οποίου έκανε εντυπωσιακό άνοιγμα. Διαβάστε περισσότερα »


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου