13 Μαρ 2017

Γκαλεόνε: Είπα στον Αλέγκρι πως πρέπει να πει στη Γιούβε «αρκετά»

Ο Τζοβάνι Γκαλεόνε, ο οποίος ξέρει όσο λίγοι τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μίλησε για το μέλλον και για τη συμβουλή που του έδωσε.

Ο μέντορας του Μαξ έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα Il Messaggero σχετικά με τον Αλέγκρι και το αν θα παραμείνει ή όχι στη Γιουβέντους. Από όσα είπε ο Γκαλεόνε, είναι φανερό ότι ο Αλέγκρι δεν έχει αποφασίσει ακόμη αλλά μάλλον καταλαβαίνει και ο ίδιος ότι ίσως ήρθε η ώρα να κλείσει ο κύκλος του στη Γιούβε. Αυτό, άλλωστε, πιστεύει και ο ίδιος ο Γκαλεόνε.


«Συναντηθήκαμε την περασμένη εβδομάδα και μιλήσαμε για το θέμα Μπονούτσι. Υπήρξε άριστος χειρισμός της υπόθεσης, ο Μαξ θέλει σεβασμό. Δεν ξέρω αν ολοκληρώθηκε ο κύκλος του στη Γιούβε αλλά του είπα ότι μετά από τόσες πολλές νίκες πρέπει να πει "αρκετά". Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να αφήσεις τη Γιουβέντους αλλά νομίζω πως είναι έτοιμος για μια εμπειρία στο εξωτερικό. Θα τον έβλεπα πολύ καλά περισσότερο στην Αγγλία παρά στην Ισπανία. Στην Αρσεναλ μπορεί να γράψει μια νέα σελίδα με μια ομάδα νεανική και διασκεδαστική. Στο τέλος, βέβαια, μπορεί και να παραμείνει στη Γιούβε, όλα θα κριθούν από τον ίδιο, από την απόφαση του».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου