13 Μαρ 2017

Κεντίρα: Παίρνω το Champions League με τη Γιούβε και φεύγω για την Αμερική

Ο Σάμι Κεντίρα επιβεβαίωσε ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στις ΗΠΑ, αφού όμως πρώτα κατακτήσει το Champions League με τη Γιουβέντους.

Τους τελευταίους μήνες παίζει το σενάριο αποχώρησης του Γερμανού χαφ το καλοκαίρι για να υπογράψει σε ομάδα των ΗΠΑ επειδή του αρέσει ο τρόπος ζωής εκεί. Μιλώντας στην La Repubblica, ο Κεντίρα επιβεβαίωσε ότι θέλει να παίξει στο MLS αλλά όχι τόσο γρήγορα όσο πιστεύουν οι δημοσιογράφοι.

«Το μέλλον μου; Θα πάω στην Αμερική αλλά όχι αμέσως. Θέλω να παίξω σε υψηλό επίπεδο για κάποια χρόνια ακόμη. Θέλω να κατακτήσω το Champions League και να υπερασπιστώ τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή με τη Γερμανία στο Μουντιάλ του 2018. Αυτά δεν μπορώ να τα κάνω αν πάω τώρα στις ΗΠΑ ή στην Κίνα. Ακόμη και οικονομικά να το δούμε το θέμα, μια χαρά είμαι και με τα λεφτά που παίρνω τώρα», ήταν η απάντηση του Γερμανού σε σχετική ερώτηση, για να αναφερθεί στη συνέχεια στη φετινή σεζόν και τους στόχους της Γιούβε.


«Είναι υποχρέωση μας να προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε και τους τρεις τίτλους, μπορεί να είναι η κατάλληλη χρονιά. Στο πρωτάθλημα είμαστε σε καλό σημείο, στο κύπελλο επίσης. Οσο για το Champions League, χρειάζεται σταθερότητα, φόρμα και τύχη. Είναι ένας συνδυασμός παραγόντων αυτή η διοργάνωση. Σίγουρα η ποιότητα υπάρχει, όπως και το απαραίτητο ομαδικό πνεύμα. Εχουμε τον σωστό συνδυασμό εμπειρίας και φρεσκάδας, είμαστε πολύ καλά σε αυτό τον τομέα, όπως και η Μπάγερν. Παρά τον μέσο όρο ηλικίας, βλέπετε πώς παίζουν;».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου