8 Μαρ 2017

Το τηλεφώνημα με το οποίο επιχείρησαν να παγιδεύσουν τον Αντρέα Ανιέλι

Στις 4 Αυγούστου 2016 οι εισαγγελείς του Τορίνο προσπάθησαν να... παγιδεύσουν τον Αντρέα Ανιέλι, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας, Τζουζέπε Πεκοράρο, ανέφερε χθες τέσσερα ονόματα ανθρώπων της Γιουβέντους που φέρονται να είχαν επαφές με ανθρώπους της μαφίας για το θέμα των εισιτηρίων. Πλην του Ανιέλι, τα υπόλοιπα ονόματα είναι αυτά των Κάλβο, Μερούλα και Ντ' Αντζελο.

Οπως αποκαλύπτουν σήμερα η Gazzetta dello Sport αλλά και πολιτικές εφημερίδες, στις 4 Αυγούστου ο Ντ' Αντζελο κατέθετε στην εισαγγελία του Τορίνο, από όπου και τηλεφώνησε -από το κινητό του- στον Ανιέλι.


Το τηλεφώνημα έγινε με την άδεια των εισαγγελέων, οι οποίοι ήθελαν να δουν τι θα έλεγε ο πρόεδρος ερωτηθείς από τον Ντ' Αντζελο, ο οποίος είναι ο υπεύθυνος ασφάλειας της Γιούβε, για το αν συνάντησε τους Σαβέριο ή Ρόκο Ντομινέλο, μαφιόζους της Καλαβρίας, για τους οποίους ο εισαγγελέας της ομοσπονδίας λέει ότι «υπήρχαν επαφές». Τελικά, σε αυτή την συνομιλία, ο Αντρέα Ανιέλι λέει τέσσερις φορές ότι δεν έχει συναντήσει κανέναν τους και ότι δεν γνωρίζει κανέναν τους.

Για την ποινική δικαιοσύνη το θέμα έκλεισε σε ό,τι αφορά τους παράγοντες της Γιουβέντους, αφού δεν προέκυψε κανένα στοιχείο για κανέναν. Η αθλητική δικαιοσύνη θα δούμε προσεχώς πού το πάει... Οπως αναφέρει και σήμερα ο ιταλικός Τύπος πάντως, το χειρότερο σενάριο για τη Γιούβε είναι η επιβολή δυνατού προστίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου