5 Μαρ 2017

Για προφορική συμφωνία του Αλέγκρι γράφουν οι Αγγλοι

Στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει συμφωνήσει προφορικά με την Αρσεναλ και έχει ήδη ζητήσει την απόκτηση συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.

Στο σημερινό της φύλλο η Sunday Express, η οποία πάντως δεν είναι και το πιο έγκυρο Μέσο του κόσμου, ισχυρίζεται ότι ο Αλέγκρι έχει συμφωνήσει προφορικά με την Αρσεναλ και ότι η συμφωνία θα οριστικοποιηθεί αν ο Αρσέν Βενγκέρ αποφασίσει οικειοθελώς ν’ αφήσει τον πάγκο των Λονδρέζων.


Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, μάλιστα, ο Αλέγκρι έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Αρσεναλ την απόκτηση του Σέρβου μέσου της Λάτσιο, Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, το όνομα του οποίου έχει ακουστεί και για τη Γιουβέντους το προηγούμενο διάστημα.


3 σχόλια:

  1. Ας πάει όπου θέλει.. Θέαμα δε βλέπουμε! Είναι δυνατόν ο προπονητηής της Γιούβε να λέει για να κρατήσουμε το 2-0 , με μια ομάδα της σέριε Α, δε θυμάμαι ποια ήταν.. η Κάλιαρι νομίζω.., έπρεπε να παίζουμε επί 30 λεπτά πάσινγκ γκέιμ;;; Ντρέπομαι μόνο που το ακούω! Αυτή η δήλωση δείχνει ξεκάθαρα ότι ο Αλέγκρι είναι μεν καλός προπονητής, αλλά δεν έχει τηυ νοοτροπία να είναι σε ομάδες νο1 ευρωπαικά, όπως π.χ. Μπάρτσα, Ρεάλ, Μπάγερν.. Είναι για από εκεί και κάτω.. ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΕΣ, ΑΝ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.. (ο τωρινός Μίστερ δε μπορεί να το κάνει αυτό.., να μην κοροιδευόμαστε..!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμα θες θεαμα γινε λιβερπουλ και ντορτμουντ,να μην εχεις και την ενια ποτε θα παρεις πρωταθλημα
      FORZA JUVE Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ

      Διαγραφή
    2. Καλά δεν είναι έτσι ακριβώς. Το σλόγκαν φανερώνει μια στάση, δε σου λέει πως θα παίξεις για να νικήσεις. Το έχουμε ξαναγράψει, υπήρχαν ομάδες της Γιούβε που έριχναν 6άρες και έκαναν περίπατο όπου κι αν πήγαιναν. Και γι αυτές, το όνο που μετρούσε ήταν η νίκη. Forza Juve!

      Διαγραφή