31 Μαρ 2017

Το επιθετικό πανό των Ναπολιτάνων κατά του Ιγκουαΐν

Λίγα 24ωρα πριν το ματς, εμφανίστηκε στη Νάπολη το πρώτο πανό κατά του Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Η πόλη περιμένει πώς και πώς την Γιουβέντους και ειδικά τον Αργεντίνο φορ, ο οποίος είναι προετοιμασμένος για δύο δύσκολες βραδιές στο Σαν Πάολο.

Ηδη, άλλωστε, οι Ναπολιτάνοι φρόντισαν να δώσουν κλίμα, σηκώνοντας χθες σε ένα σημείο της πόλης το πρώτο πανό κατά του Αργεντίνου.


«A Udine che attore. Oggi del sistema sei servitore. Sei marcio, sporco e traditore», έγραψαν και σημαίνει «Στο Ούντινε τι ηθοποιός. Σήμερα του συστήματος είσαι υπηρέτης. Είσαι σάπιος, βρώμικος και προδότης».

7 σχόλια:

  1. Δεν πανε καλα αυτοι. Αλλα προβληματα δεν εχουν στη ζωη τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙα το Udine σας εγραψα κατι κι εγώ τότε και καλο είναι να τα σχολιάζουμε όλα.... ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ;ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ;; ΕΧΕΙ ΔΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΗ; ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ UDINE;;; Εμενα που αγαπαω την ομάδα..και ταυτόχρονα έχασα και ένα σωρό λεφτά στο στοιχημα αυτά μ` ενδιαφέρουν και με καινε.. Τα άλλα σχόλια τα θεωρώ ``φυσιολογικά`` και μ` αφήνουν αδιάφορο, όπως πρέπει ν` αφηνουν αδιάφορο και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστη.. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ UDINE ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ;; ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΣΤΩ ΛΙΓΗ ΔΟΣΗ ΦΩΤΙΑΣ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ;;; ΡΩΤΑΩ... ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ , ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΝΑ ΜΑΘΩ.. ΜΗΠΩΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΘΗΚΑ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ;;; ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ... ΕΣΕΙς ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρουμε αν στεναχωρήθηκες άδικα και λυπούμαστε που έχασες τα λεφτά σου αλλά όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορούμε να μπούμε στο μυαλό των Ναπολιτάνων και να σκεφτούμε γιατί τότε τον αποθέωναν και τώρα τον βρίζουν (για την ίδια ακριβώς κίνηση). Μάλλον γιατί τον θεωρούν προδότη και τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

      Διαγραφή
    2. Ωραια αυτά ειναι φυσιολογικά, αλλαά γιατί γράφουν για τον συγκεκριμένο αγώνα στο Udine που η ομάδα μόνο να κερδίσει δεν ήθελε, και όχι για κάποιον άλλο αγώνα; Μήπως υπαρχει εστω και λιγη φωτιά πίσω απο τον καπνό; Αυτα δεν πρέπει δηλ. να μας απασχολούν καθόλου;;;;

      Διαγραφή
    3. Καλέ μας φίλε, μη μας βάζεις σε αυτή τη διαδικασία. Από τη στιγμή που δεν έχει αποδείξεις κάποιος, δεν μπορεί να λέει απλά για να το λέει. Δεν μπορούμε να μπαίνουμε σε αυτή τη λογική. Ετσι σκεφτόμαστε εμείς...

      Forza Juve!

      Διαγραφή
    4. Έχετ δίκιο εσείς, και φυσικά δε μπορείτε να πείτε κάτι, αν δεν υπάρχουν αποδείξεις. Πάντως αυτό που ήταν φανερό, ειναι πως η ομάδα τότε, όπως έπαιζε μέσα στο γήπεδο, σαν αποδοση και πιο πολυ σα διάθεση, ΕΠΑΙΖΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. Και αυτο στο συγκεκριμένο αγώνα και όχι στους υπόλοιπους αγώνες εκτός που χάσαμε (Ίντερ, Μίλαν, Φιορεντίνα). Δεν κατηγορώ για κάτι, την εντύπωση που έδωσε η ομάδα αναφέρω.. και ετσι το δικαίωμα στους άλλους να λένε αυτό το πράγμα.

      Διαγραφή