11 Μαρ 2017

Ο Ντιμπάλα δίνει μια συμβουλή σε όσους φωνάζουν μετά τα ματς της Γιουβέντους

Ο Πάουλο Ντιμπάλα κάλεσε όσους φωνάζουν για τη διαιτησία να αλλάξουν τακτική και συμφώνησε με τον Μπέπε Μαρότα σε ό,τι αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Αργεντίνος έδωσε τη νίκη στη Γιουβέντους με την εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις και δεν έκρυψε τα νεύρα του, στις δηλώσεις του, για τις διαμαρτυρίες των ροσονέρι.

«Τι να πω εγώ; Τόσα χρόνια το μόνο που κάνουν είναι να φωνάζουν, να διαμαρτύρονται κατά της Γιουβέντους. Κατά τη γνώμη μου, αφού βλέπουν ότι αυτό δεν αποδίδει, θα πρέπει να βρουν μια άλλη μέθοδο για να ενισχυθούν ως ομάδα, όχι μόνο η Μίλαν αλλά γενικά όποιος φωνάζει, και όχι να ασχολούνται με τον διαιτητή γιατί μπορούμε να ασχοληθούμε κι εμείς αν θέλουμε. Είμαστε συνηθισμένοι να ακούμε συνεχώς τους άλλους να γκρινιάζουν αλλά κανείς δεν μιλάει για όλες τις φάσεις», είπε αρχικά ο Αργεντίνος.


«Κανείς δεν θα πει ότι σήμερα ο Ζαπάτα μου έκανε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, κανείς δεν θα μιλήσει για το γκολ, όπως κανείς δεν είπε ότι την προηγούμενη εβδομάδα στο Ούντινε υπάρχουν δύο πέναλτι υπέρ μας αλλά δεν δόθηκε κανένα. Εμείς δεν το κάνουμε ποτέ θέμα γιατί κοιτάμε την απόδοση μας και έτσι θα συνεχίσουμε», συνέχισε ο Πάουλο, στον οποίο επισημάνθηκε ότι ο Μαρότα είπε ότι θα παραμείνει στο Τορίνο για πολλά χρόνια και ότι γύρω του θα χτιστεί η ομάδα των επόμενων χρόνων.

«Είμαι ήρεμος. Εχω δώσει τον λόγο μου στη διοίκηση και θέλω να ανανεώσω. Συμφωνούμε, νομίζω πως μετά την διακοπή λόγω εθνικών ομάδων θα υπάρξουν ανακοινώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου