18 Μαρ 2017

Ποιο είναι το κλειδί της αναμέτρησης Γιούβε-Μπάρτσα για τον Τζαμπρότα

Ενας ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων μιλάει για το Γιούβε-Μπάρτσα.

Ο Τζανλούκα Τζαμπρότα μίλησε μετά την κλήρωση του Champions League και σύμφωνα με όσα είπε, θεωρεί πως οι μπιανκονέρι δεν κοιτάζουν απλά στα ίσα τους Καταλανούς αλλά έχουν και πολλές ελπίδες για να τους πετάξουν έξω.

«Το κλειδί είναι στο τι θα γίνει στο πρώτο ματς στο Τορίνο», είπε αρχικά ο Ιταλός. «Η Γιουβέντους θα πρέπει να εκμεταλλευτεί στο έπακρον τη δύναμη της έδρας της αλλά την απουσία του Μπουσκέτς», πρόσθεσε στη Gazzetta dello Sport.


«Εχω αγωνιστεί το Καμπ Νου και ξέρω τη δύναμη του», είπε ο Τζαμπρότα και συνέχισε «Οι 95.000 οπαδοί δίνουν φτερά στην ομάδα τους».

Ο Ζαμπρότα πιστεύει πως για τη Γιουβέντους έχει η ώρα για το παραπάνω βήμα. «Θα κάνουν ό,τι χρειάζεται να περάσουν από τη Βαρκελώνη. Το καλό για τη Γιουβέντους είναι πως δεν εξαρτάται από έναν παίκτη. Εχει ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης στη σύνθεσή της, από την άμυνα μέχρι την επίθεση. Είναι μια πλήρης ομάδα».

2 σχόλια:

  1. Απολειουμε τη Μπαρτσελονα, αυτό ειναι και το κλειδι να το Ισως μας το χρωστάνε κιόλας! Μετά, παίζουμε με τη Ρεάλ, που θα έχει εν τω μεταξυ αποκλεισει τη Μπάγερν, μον επειδη δεν το παιρνει ποτε 2 συνεχομενες φορες μια ομαδα, το παιρνουμε εμεις..! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕςΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΚΙΟΛΑΣ! FORZA JUVE!ο στον τελικο. Και

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει Γιουβεντίνος που θα πει «όχι» σε αυτό το ωραιότατο σενάριο; Forza Juve!

      Διαγραφή