30 Μαρ 2017

Αδιανόητο πόσο κοστίζουν τα 30 δευτερόλεπτα διαφήμισης στο Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους

Η παράνοια που επικρατεί γύρω από το Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα, αποδεικνύεται και από το κόστος των τηλεοπτικών σποτ.

Τα εισιτήρια εξαφανίστηκαν αμέσως, ο διεθνής Τύπος -και όχι μόνο ο ιταλικός ή ο ισπανικός- ασχολούνται με το ραντεβού των μπιανκονέρι με τους μπλαουγκράνα στους «8» του Champions League και οι τηλεοπτικοί σταθμοί ετοιμάζονται να... θησαυρίσουν.

Οπως αναφέρει ιταλική ιστοσελίδα που ασχολείται εκτεταμένα με τα οικονομικά στο ποδόσφαιρο, για μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων, την βραδιά της 11ης Απριλίου, το κανάλι που θα δείξει το ματς (Canale 5 - Mediaset) θα πάρει... 200.000 ευρώ ενώ μια διαφήμιση 15 δευτερολέπτων κοστίζει... μόνο 165.000 ευρώ!


Μιλάμε για αύξηση της τάξης του 10% σε σχέση με το πόσο κόστιζε μια διαφήμιση, είτε 30 είτε 15 δευτερολέπτων, στην ιταλική τηλεόραση την βραδιά του τελικού του 2015 στο Βερολίνο.

1 σχόλιο:

  1. Έχει ξεφύγει το θέμα πλέον στο οικονομικό κομμάτι στο ποδόσφαιρο απ'ολες τις απόψεις.... Δεν ξέρω που θα φτάσει αλλά στην πραγματικότητα μιλάμε απλά για ποδόσφαιρο και δυστυχώς τα πράγματα πλέον δεν είναι έτσι.... Έχουν εξαφανιστεί οι αξίες στις ομάδες, έχουν γίνει πλέον οι ομάδες εταιρείες κολοσσοί με μοναδικό στόχο το χρήμα και αυτό είναι στεναχωρω! Ευτυχώς που έχουμε και έναν Μπουφόν στην ομάδα να μας θυμίζει άλλες εποχές και αυτός όμως κοντεύει πλέον τα 40!... Όπως και να έχει fino alla fine forza juve

    ΑπάντησηΔιαγραφή