17 Μαρ 2017

Ο Καναβάρο θέλει να σηκώσει η Γιούβε το Champions League λόγω ενός συγκεκριμένου παίκτη

Ο Φάμπιο Καναβάρο πιστεύει στην κατάκτηση του Champions League από τη Γιουβέντους και το εύχεται λόγω Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Ιταλίας μίλησε στη Gazzetta dello Sport και αφού είπε ότι ο Μπουφόν δήλωσε πως θέλει να αποφύγει την Λέστερ επειδή... αυτή θέλει αλλά είναι προληπτικός και γι' αυτό λέει το αντίθετο, στη συνέχεια εστίασε στο αν οι μπιανκονέρι μπορούν να κατακτήσουν το τρόπαιο.

«Από τη Γιουβέντους δεν λείπει τίποτα για να πάει στον τελικό. Ελπίζω να τα καταφέρουν, αξίζει στον Τζίτζι να σηκώσει αυτό το τρόπαιο, το οποίο είναι το μόνο που του λείπει. Ο Αλέγκρι έχει καταφέρει να έχει μια ομάδα που αμύνεται ως ομάδα, βοηθούν και οι 11 ανασταλτικά, δεν δουλεύει μόνο η σούπερ αμυντική γραμμή σε αυτό τον τομέα αλλά όλη η ομάδα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό», είπε αρχικά ο Καναβάρο και συνέχισε...


«Εδώ που φτάσαμε, στους "8", τη διαφορά πλέον θα πρέπει να κάνουν οι πιο έμπειροι παίκτες, αυτοί που μπορούν να διαβάζουν τους αγώνες, την κάθε κατάσταση. Ειδικά οι Μπαρτσάλι και Κιελίνι θα είναι πιο φρέσκοι πλέον, έχοντας αντιμετωπίσει τραυματισμούς νωρίτερα στη σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου