7 Μαρ 2017

Ψηφοφορία: Να μείνει ή να φύγει ο Αλέγκρι;

Θα φύγει ή θα μείνει ο Αλέγκρι; Την απάντηση, αν υπάρχει αυτή τη στιγμή, μάλλον τη γνωρίζει ο ίδιος ο κόουτς, μπορεί και η διοίκηση.

Οι Ιταλοί δημοσιογράφοι, πάντως, πιέζουν συνεχώς τον Αλέγκρι σε ό,τι αφορά το μέλλον του. Ο προπονητής της Γιουβέντους δίνει απαντήσεις, το ίδιο και ο γενικός διευθυντής Μπέπε Μαρότα αλλά οι φημολογία δε λέει να καταλαγιάσει. Η προπονητολογία έχει ανάψει για τα καλά.


Το forzajuve.gr διενεργεί ψηφοφορία ώστε να δούμε πώς αντιμετωπίζουν το θέμα οι οπαδοί της Γιουβέντους στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η ερώτηση είναι απλή: «Θέλεις να παραμείνει ή να φύγει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στη Γιουβέντους;» και καλείστε να επιλέξετε μέσα από δύο πιθανές απαντήσεις: «Θέλω να παραμείνει» ή «Θέλω να φύγει».

Η ψηφοφορία «τρέχει δεξιά στο μενού στο σάιτ.

7 σχόλια:

  1. Αν δεν τον θέλουν οι παίκτες να φύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μεινει ο αλλεγκρι μπορει να μη νικαει τις ομαδες που θα νικαγε η μπαρτσελονα η ρεαλ με 7-0. Η γιουβε ειναι κατι σαν παρι και ατλετικο ειδατε φετος τη παρι να νικαει τη μπαρτσελονα 4-0 το ειδατε με την ατλετικο που απεκλεισε περσυ τη μπαρτσελονα στα προημιτελικα το ειδατε και με τη γιουβε περσυ με τη μπαγερν κανονικα θα εχει περασει η γιουβε απο διαιτετικα λαθη δε περασε στα προημητελικα τσαμπιονς λιγκ. Για αυτο να μεινει ο αλλεγκρι γιατι η γιουβε και ειδηκοτερα οι οπαδοι της περιμενουν εκπληξεις. Καθε προπονητης οπως και παικτης εχουν αποτυχιες ( το ειδαμε στο ματς με την ουντινεζε και οχι μονο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προτιμω να φύγει, γιατι σα θεατής θέλω να βλέπω μπάλα, επιθετικό ποδόσφαιρο, μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, κι ας κερδιζουμε 5 - 0..! Οχι ουμε πάσινγκ γκέιμ στα τελευταια 30 λεπτα οταν κερδιζουμε 2-0.. Αν ήμουν μέτχος θα ήθελα να μείνει, σα θεατής όμως δεν κερδίζω εγώ κάτι προσωπικά.. Δεν παίρνω κανέναν τίτλο εγώ..να παίχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Αλέγκρι φέτος έχει χάσει τον έλεγχο αρκετές φορές...Η Γιουβέντους έπαιρνε μέχρι το μισό της σεζόν νίκες δια πυρός και σιδήρου και το ποδόσφαιρο που παρουσίασε ήταν πολύ άσχημο...Όμως ο Αλέγκρι και η Γιουβέντους του ίδιου ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει..Δεν είναι θεαματική αλλά ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΑΤΗ.Επι Κόντε η Γιούβε έπαιζε καλό ποδόσφαιρο αλλά στην Ευρώπη ήταν απογοήτευση κατ'εμέ.Μην ξεχνάμε ότι ο Μάσιμο έφτασε την ομάδα σε τελικό ΤΣ.Λ. και κατέκτησε 2 σερί κύπελα και το αναφέρω διότι το κύπελο το αγνοούσε η Γιούβε απο το 96.Μην ξεχνάμε ότι τα τελευταία 2 χρόνια η ομάδα έχασε το πολυ δυνατό της σημείο πέραν της άμυνας,το κέντρο και συγκεκριμένα Βιντάλ,Πογκμπά,Πίρλο ενώ και ο Μαρκίζιο συνεχώς δεν είναι υγιείς...Εν κατακλείδι εγώ προσωπικά δεν γουστάρω ιδιαίτερα τον Μαξ και το κλίμα που έχει δημιουργηθεί,ΑΛΛΑ τον θεωρώ ΣΤΑΘΕΡΑ για τη Γιούβε και θεωρώ ότι η καλύτερη επιλογή είναι η παραμονή του.Εξάλλου για όσους απαιτούν καλό ποδόσφαιρο έχω να πω ότι ανέκαθεν η Γιουβέντους δεν έπαιζε φανταχτερό ποδόσφαιρο αλλά περισσότερο ήξερε τι ήθελε και κυρίως πως να το παίρνει.

    Φώτης Ηράκλειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θεωρώ σωστότερο να φύγει, προσέφερε ότι μπορούσε και με το παραπάνω αλλά φαίνεται να χει φτάσει στο πικ του μ αυτό π παρουσιάζει χωρίς να μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω. Έχει χάσει αρκετά τον έλεγχο της ομάδας και δεν εμπνέει τόσο τους παίκτες. Μπορεί να ναι καλός γ τη διοίκηση όμως το ποδόσφαιρο που παρουσιάζει δεν είναι για το επίπεδο και το βάρος της φανέλας. Η ομάδα ώρες ώρες δείχνει να δυσκολεύεται αρκετά παρότι έχει σταθερότητα σε νίκες και αποτελέσματα. Προσωπική μου γνώμη πάντα, αλλά θεωρώ πως μπορούμε να έχουμε καλύτερο προπονητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή η άποψη φαίνεται αρκετά λογική. Αλήθεια είναι πως δεν έχει τίποτα περισσότερο να δώσει στην ομάδα (να πάρει έχει, να δώσει όχι). Και αυτό που έχει παρουσιάσει έχει φτάσει στο πικ του. Ολα αυτά με γνώμονα πως πρόσφερε αυτά τα τρία χρόνια.

      Forza Juve!

      Διαγραφή
  6. The coach.
    Πιστεύω το ιδανικό σενάριο θα ήταν να πάρουμε το Τσ.Λου. και να φύγει το καλοκαίρι.
    Προτιμώ εναν κανονικό προπονητή. Το ξανά λέω και να πάρουμε τη μεγάλη κούπα αυτός δε πρέπει να μείνει. Ότι εχει καταφέρει η ομάδα οφείλεται καθαρά στις προσωπικότητες των ποδοσφαιριστων μας.

    Forza from Paphos κοπελια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή