30 Μαρ 2017

Το σούπερ φιλόδοξο σχέδιο για ένα γήπεδο που χρειάζεται η Serie A

Ενα φιλόδοξο σχέδιο για το νέο γήπεδο της παρουσίασε πριν λίγες ημέρες η Φιορεντίνα και καλό, για την Serie A, θα είναι να το κάνει πράξη.

Οι Αντρέα και Ντιέγκο Ντέλα Βάλε προσπαθούν επί χρόνια να καταφέρουν να συμφωνήσουν με όλους τους αρμόδιους ώστε να βάλουν μπρος για την κατασκευή νέου γηπέδου και φαίνεται ότι αυτή την φορά τα κατάφεραν.

Εχοντας τον δήμαρχο της Φλωρεντίας, Ντάριο Ναρντέλα, στο πλευρό τους, τα αφεντικά των βιόλα έχουν παρουσιάσει ένα φιλόδοξο σχέδιο, για την ολοκλήρωση του οποίου εκτιμάται ότι θα χρειαστούν 420 εκατ. ευρώ.


Πρόκειται για γήπεδο 40.000 θέσεων ενώ στον περιβάλλοντα χώρο, τουλάχιστον με βάση τα όσα έχουν παρουσιαστεί, θα υπάρχουν εστιατόρια, πάρκα, εμπορικοί χώροι καθώς και ένα ξενοδοχείο 200 δωματίων.














Οι άνθρωποι της Φιορεντίνα ευελπιστούν ότι τα έργα θα αρχίσουν το 2019 και ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο το 2021 ενώ θα κατασκευαστεί, προφανώς από τον δήμο, νέα γραμμή Μετρό για την ευκολότερη πρόσβαση των οπαδών.

1 σχόλιο:

  1. Μακάρι να το φτιάξουν για το καλό του ιταλικου ποδοσφαίρου. τΟ Artemio Franchi οπως είναι τώρα, είναι ΑΚΡΩΣ ΠΑΛΙΟΜΟΔΊΤΙΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή