21 Μαρ 2017

Πιάνιτς: Στην κλήρωση με την Μπαρτσελόνα κάποιοι γέλασαν, κάποιοι δεν αντέδρασαν καθόλου

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς είπε πολλά και ενδιαφέροντα σε συνέντευξη του στην Tuttosport.

Τα κυριότερα σημεία των δηλώσεων του Βόσνιου μέσου της Γιουβέντους...

Για την κλήρωση με την Μπαρτσελόνα: «Ημασταν όλοι μαζί, κάποιοι γέλασαν, κάποιοι δεν αντέδρασαν καθόλου. Θέλουμε να κατακτήσουμε αυτό το τρόπαιο και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να αποκλείσουμε μία από τις πιο δυνατές ομάδες. Ναι, κληρωθήκαμε με ένα από τα φαβορί, αλλά φέτος θέλουμε να δοκιμάσουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Σεβόμαστε πολύ την Μπαρτσελόνα και θα μελετήσουμε το πώς θα τους βάλουμε δύσκολα. Νομίζω πως κι αυτοί θα ήθελαν να κληρωθούν με κάποια άλλη ομάδα. Είναι ένα Champions League πολύ ισορροπημένο, ελπίζουμε να είμαστε σε τοπ κατάσταση όταν έρθει η ώρα των αγώνων. Η Μπαρτσελόνα είναι Μπαρτσελόνα αλλά και η Γιουβέντους ανεβαίνει συνεχώς. Σίγουρα υπήρχαν και πιο εύκολοι αντίπαλοι αλλά αν θες να κατακτήσεις αυτό το τρόπαιο δεν μπορείς να ελπίζεις να αντιμετωπίζεις τις πιο εύκολες. Πρέπει να τους αντιμετωπίσεις όλους».

Για την ανατροπή της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν: «Είναι μια ομάδα που βασίζεται πολύ στην κατοχή της μπάλας και στο να κουράσει έτσι τον αντίπαλο. Θα πρέπει να τους το δυσκολέψουμε αυτό. Αυτό το 6-1 απέδειξε τη δύναμη της Μπαρτσελόνα, αν και... βοήθησε και η Παρί για να γίνει. Εκανε λάθη που σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να κάνεις, αλλά αυτό το ματς είναι και η απόδειξη ότι στο Καμπ Νου όλα είναι πιο δύσκολα. Θα είναι δύσκολο, αλλά και γι' αυτούς δεν θα είναι εύκολο να παίξουν στο Juventus Stadium γιατί ξέρουμε να κάνουμε καλά πράγματα στην έδρα μας. Θα δουν ότι θα επηρεαστούν από την έδρα μας».

Για το Καμπ Νου, στο οποίο αγωνίστηκε με την Ρόμα: «Σου δίνει την εντύπωση ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι μεγαλύτερος από ό,τι στα άλλα γήπεδα αλλά δεν είναι έτσι. Απλά είναι καλοί στο να χρησιμοποιούν όλο το γήπεδο μέχρι να βρουν τον διάδρομο. Παίζουν πολύ με το πλάτος του γηπέδου, στη μεσαία γραμμή έχουν ποδοσφαιριστές που βγάζουν τους επιθετικούς μπροστά στην εστία. Το κλειδί για να τους σταματήσουμε είναι εκεί, στο κέντρο».

Για τον καυτό Απρίλιο σε όλα τα μέτωπα: «Ακριβώς για αυτό ήρθα εδώ. Ο Αλέγκρι μας είπε από την αρχή ότι υπάρχουν... τρεις σεζόν μέσα σε μία: Από τον Αύγουστο ως τον Δεκέμβριο, από τον Ιανουάριο ως τον Μάρτιο και από τον Μάρτιο ως το τέλος. Αυτή, η τρίτη περίοδος είναι που κρίνει τα πάντα. Τώρα δεν έχεις περιθώρια για λάθος. Ολα τα ματς είναι καθοριστικά και πρέπει να τα προετοιμάσεις καλά, αυτό κάνουμε».

Για το αν η Μπαρτσελόνα μπορεί να αποπροσανατολίσει τη Γιούβε από τους άλλους στόχους της: «Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να συμβεί. Κόντρα στη Σαμπντόρια ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς, το οποίο έπρεπε οπωσδηποτε να νικήσουμε και το κάναμε κόντρα σε μια καλή και φορμαρισμένη ομάδα. Τώρα πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά το κεφάλι γιατί δεν πρέπει να κάνουμε λάθος στο πρωτάθλημα. Πίσω μας έχουμε τη Ρόμα που δεν τα παρατάει και πρέπει να κρατήσουμε αυτή την απόσταση».


Για τα δύο κολλητά ματς με τη Νάπολι: «Θα παίξουμε κόντρα σε μια δυνατή ομάδα, που παίζει επιθετικό και διασκεδαστικό ποδόσφαιρο. Τους σεβόμαστε πολύ αλλά θα πάμε εκεί για να νικήσουμε, να κλείσουμε το πρωτάθλημα και να προκριθούμε στον τελικό του κυπέλλου. Ξέρουμε ότι έχουν δυνατή έδρα και θα είναι σίγουρα κατάμεστες οι εξέδρες. Θα είναι δύο ωραίο ματς, για έναν ποδοσφαιριστή είναι το μάξιμουμ το να πρέπει να παίζει τέτοιους αγώνες».

Για τις φωνές κατά της Γιουβέντους: «Είναι τρελό το πώς η κάθε λεπτομέρεια, η μίνιμουμ λεπτομέρεια, αν αφορά τη Γιουβέντους γιγαντώνεται. Είναι βαρύ και θλιβερό γιατί δεν αναγνωρίζουν όσο πρέπει τα αποτελέσματα που παίρνουμε. Νικήσαμε πολλούς αγώνες, κυριαρχούμε στο πρωτάθλημα, πάντα παίζουμε για να νικήσουμε. Μπορώ να καταλάβω τον θυμό του να χάσεις ένα ματς στο 95' με πέναλτι, αφού έχεις πιστέψει ότι θα πάρεις βαθμό αν και σε όλο το ματς σε βομβαρδίζει ο αντίπαλος, αλλά ήταν πέναλτι. Για τι πράγμα να μιλήσουμε; Και σε εμάς φέτος ακύρωσαν κανονικά γκολ και δεν μας έδωσαν πέναλτι, συμβαίνει. Η λογική μας, όταν γίνεται, είναι αυτή: Προχωράμε».

Για τη διαφορετική συμπεριφορά της Γιουβέντους: «Οταν ήρθα μου είπαν πώς σκέφτονται εδώ. Σου λένε από την αρχή: Προχωράμε, είναι μέρος της δουλειάς και του παιχνιδιού, δεν διαμαρτυρόμαστε, δεν δημιουργήσουμε θέμα. Η διοίκηση έδωσε το παράδειγμα φέτος, ποτέ δεν έκανε πολεμική. Αυτό που μας λένε, είναι να συγκεντρωθούμε στην προπόνηση και την Κυριακή να είμαστε συγκεντρωμένοι στο γήπεδο. Εκεί πρέπει να μιλάς και να δίνεις απαντήσεις».

1 σχόλιο:

  1. το θεμα ειναι οτι αν με την μπαρτσελονα παμε με 4 επιθετικους βασικους και ουσιαστικα με το μαντζουκιτς αριστερο εξτρεμ δε νομιζω να παρουμε ευνοικο αποτελεσμα...τοσο καιρο ο αλεγκρι κατα την γνωμη μου παιζει λαθος σχημα για να ειναι ικανοποιημενοι οι παιχτες γιατι δεν μπορει να κανει οτι θελει στα αποδυτηρια και μια τσακωνεται με το μπονουτσι μια με το ντιμπαλα κτλ κτλ....με τον κοντε αυτα δε θα περνουσαν αφηνε παγκο γιορεντε και του λεγε δεν εισαι ετοιμος..οσο μεγαλο ονομα και αν ειναι ο μαριο δεν κανει να παιζει εκει που παιζει γελαει ο κοσμος ειμαστε η γιουβε οχι καμια ομαδουλα β διαλογης δεν γινεται να εχει το νανι η βαλενθια και εμεις να εχουμε εχτρεμ το μαντζουκιτς και να μενει εξω μια ο πιανιτς μια ο μαρκισιο για αυτο το συστημα που με μια καλη ομαδα μπορει να παθουμε ζημια και να κανουμε επιθεσεις συνεχως απο δεξια.. δεν μαρεσει καθολου πλεον ο αλλεγκρι πιστευω οτι πρεπει να φυγει το εργο του στη γιουβε..εχει χασει τα αποδυτηρια και θελω να φυγει...βαλε μπροστα πιπιτα αριστερα ντιμπαλα δεξια κουαδραδο τρεκουαρτιστα πιανιτς και πισω μαρκισιο με κεντιρα και παιξε ενα σωστο συστημα....δεν μαρεσει η μπαλα που παιζουμε και τα ευσημα πανε μεχρι στιγμης στο κοντε γιατι ο αλλεγκρι εγινε μαγκας λογω κοντε...ξερουμε πολυ καλα τι εστι αλλεγκρι απο την μιλαν...ελπιζω μονο με την μπαρτσα να σοβαρευτει γιατι μεχρι στιγμης ουτε με λυων παιξαμε μπαλα ουτε με σεβιλη ουτε με πορτο επιθετικα..ουτε στη σεριε α εντυπωσιαζομαι μεχρι στιγμης για το ροστερ που εχουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή