1 Μαρ 2017

Ο πιεστικός Ναπολιτάνος δημοσιογράφος που θέλησε να στριμώξει τον Αλέγκρι

Ναπολιτάνος δημοσιογράφος ρώτησε τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για τη διαιτησία κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Είναι δεδομένο ότι οι παρτενοπέι θα φορτώσουν τα πάντα στη διαιτησία τώρα και θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν και εντυπώσεις, όπως ένας Ναπολιτάνος δημοσιογράφος, ο οποίος είπε στη συνέντευξη Τύπου ότι τα διαιτητικά λάθη είναι πάντα υπέρ της Γιουβέντους, παραβλέποντας τα όσα έχουμε δει φέτος να συμβαίνουν υπέρ άλλων ομάδων και κατά των μπιανκονέρι σε διάφορα παιχνίδια.

Παραθέτουμε το συγκεκριμένο απόσπασμα από τη συνέντευξη Τύπου του Αλέγκρι μετά το τέλος του ματς.

- Δεν σας εκνευρίζει το γεγονός ότι αυτό το ματς θα το θυμούνται όλοι για τα λάθη εις βάρος της Νάπολι. Από τις εικόνες φαίνεται καθαρά ότι ο Ρέινα πήρε την μπάλα στη φάση με τον Κουαδράδο ενώ πιο πριν δεν δόθηκε πέναλτι στον Αλμπιόλ. Κατά τη γνώμη σας τι έπρεπε να κάνει ο διαιτητής;
«Δεν ξέρω, δεν έχω την αλήθεια γιατί δεν έχω δει τις φάσεις και δεν θέλω να δώσω συμβουλές σε άλλους».


- Συγγνώμη, δεν ολοκλήρωσα την ερώτηση μου. Το λέω επειδή κάποιοι θα πουν ότι από τα διαιτητικά λάθη ευνοείται πάντα η Γιούβε. Δεν σας εκνευρίζει αυτό;
«Ξέρεις πόσα πράγματα με εκνευρίζουν από όταν έγινα προπονητής; Οταν μου λένε ότι δεν είμαι καλός, ότι η ομάδα δεν παίζει καλά, ότι είναι ή δεν είναι πέναλτι, πολλά... Λέω μόνο ένα πράγμα: Η Γιουβέντους έχει πάρει δύο πέναλτι στο πρωτάθλημα, δεν είναι ότι πήρε είκοσι. Για μένα ήταν ένα καλό ματς σήμερα. Συγγνώμη, την Κυριακή υπήρξαν... Δεν θέλω, δεν μου αρέσει να μιλάω για άλλα ματς αλλά... Ο διαιτητής μπορεί να κάνει λάθος, όπως και οι παίκτες.

Την Κυριακή στο Σασουόλο-Μίλαν θα μπορούσαν να δοθούν έξι πέναλτι. Αν υπάρχουν φάσεις για έξι πέναλτι, πρέπει να δοθούν έξι πέναλτι, δεν βλέπω γιατί... Το να μειώσουμε τώρα την εμφάνιση της Γιουβέντους και να μιλάμε μόνο για πέναλτι ή μη πέναλτι, είναι υπερβολικό.

Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά τεχνικά λάθη, επιτρέψαμε το γκολ και δύο σουτ από τα 25 μέτρα στη Νάπολι ενώ είχαμε καθαρές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι η Νάπολι δεν σούταρε ποτέ προς την εστία μας. Πέρυσι νικήσαμε 3-0 εντός έδρας την Ιντερ στον πρώτο ημιτελικό και κινδυνέψαμε να αποκλειστούμε στη ρεβάνς. Στο 3-0 στο Μιλάνο έκανε ένα... θαύμα ο Νέτο.

Ξέρουμε ότι μπορούμε να βελτιωθούμε πολύ αλλά αυτό που κάνουν οι άλλοι δεν είναι κάτι που αφορά εμάς γιατί νομίζω πως ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να κάνω πολεμική για τους διαιτητές, ούτε όταν είναι υπέρ ένα σφύριγμα, ούτε όταν είναι κατά. Δουλειά μου είναι να βλέπω την εμφάνιση της ομάδας και σήμερα είμαι χαρούμενος που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ γιατί ήταν πολύς καιρός που δεν συνέβαινε αυτό και ήθελα να δω ποια θα ήταν η αντίδραση μας. Είμαι χαρούμενος για την αντίδραση μας λοιπόν. Δεν ήθελα να δεχθούμε γκολ, αλλά αφού δεχθήκαμε ήθελα να δω πώς θα αντιδράσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου