17 Μαρ 2017

Νέντβεντ: Αυτή η πρόκληση έρχεται τη σωστή στιγμή

Ο Πάβελ Νέντβεντ, όπως πάντα, εκπροσώπησε τη Γιουβέντους στην κλήρωση των προημιτελικών του Champions League και έκανε και το πρώτο σχόλιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο αντιπρόεδρος των μπιανκονέρι για την κλήρωση με την Μπαρτσελόνα...

- Το πιο πρόσφατο ραντεβού είναι αυτό του 2015. Υπάρχει επιθυμία για ρεβάνς;
«Δεν ξέρω αν θα είναι εκδίκηση αλλά είναι συναρπαστική αυτή η κόντρα με την Μπαρτσελόνα, μία από τις πιο διάσημες ομάδες του κόσμου. Θα είναι πολύ όμορφο. Πρέπει να κοιτάξουμε το παρόν γνωρίζοντας ότι είμαστε δυνατοί, πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε ανοιχτά και ο καλύτερος ας νικήσει».

- Η Γιούβε είναι στο ίδιο επίπεδο με την Μπαρτσελόνα;
«Ναι, κατά τη γνώμη μου έχουμε ωριμάσει πολύ, βλέποντας την ομάδα καταλαβαίνεις ότι είναι σε καθαρή άνοδο. Αυτή η πρόκληση έρχεται την σωστή στιγμή, συμφωνώ με αυτό που είπε ο Τραπατόνι, ότι η Γιούβε πρέπει να κοιτάξει τον εαυτό της δηλαδή, πρέπει να έχει αυτοπεποίθηση και να ξέρει ότι είναι δυνατή και έτοιμη για τέτοια ματς. Δεν πρέπει να έχουμε πάρα πολύ σεβασμό για την Μπαρτσελόνα γιατί αυτό στο τέλος θα γίνει φόβος».


- Είναι κακό το γεγονός ότι η ρεβάνς είναι στο Καμπ Νου;
«Δεν το ξέρω, είναι δύσκολο να τους ικανοποιήσω όλους (γελάει). Ντιμπάλα και Μπονούτσι ήθελαν την Μπαρτσελόνα, ο Ντάνι Αλβες όχι. Είμαστε ικανοποιημένοι, είμαστε η μοναδική ιταλική ομάδα και για αυτό είμαστε πολύ υπερήφανοι αλλά η Ιταλία πρέπει να κάνει περισσότερα γιατί το έχει ανάγκη. Σε τέτοια ματς δεν έχει σημασία πού θα γίνει το πρώτο ματς και πού η ρεβάνς, το θέμα είναι να είσαι σε τοπ κατάσταση ανεξάρτητα από την έδρα».

- Η Γιούβε είναι έτοιμη;
«Ναι. Τα χρόνια περνούν για όλους, η Γιούβε είναι μια ομάδα που θα φτάσει σε αυτά τα ματς στην τοπ φόρμα της και αν θέλουμε να περάσουμε θα πρέπει να κάνουμε κάτι περισσότερο από ό,τι κάνουμε συνήθως την Κυριακή. Είμαστε έτοιμοι αλλά θα πρέπει να είμαστε σε τοπ κατάσταση για να τους αποκλείσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου