29 Μαρ 2017

Μπουφόν: Ελπίζω μετά το τέλος του Νάπολι-Γιούβε να διαχειριστούν όλοι σωστά την κατάσταση

Ο Τζίτζι Μπουφόν μίλησε για το κυριακάτικο Νάπολι-Γιουβέντους και για το συμβόλαιο του.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός της Γιουβέντους στο Sky Italia...

- Πώς είστε πριν το ματς με τη Νάπολι;
«Ελπίζω ότι είμαστε καλά γιατί έχουμε πολλές σερί επιτυχίες πριν από αυτό το ματς. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα, έναν αντίπαλο που αξίζει μεγάλο σεβασμό. Θα τους αντιμετωπίσουμε με τον σωστό ενθουσιασμό, την σωστή προσοχή που αξίζει μια ομάδα όπως η Νάπολι».

- Μίλησες με τον Ινσίνιε;
«Μιλήσαμε κυρίως για την υποδοχή που μας θα περιμένει. Μηνύματα δεν δίνω γιατί δεν είμαι αγγελιοφόρος. Ελπίζω απλά ότι στο τέλος θα επικρατήσει η επιθυμία για ποδόσφαιρο, η επιθυμία να δείξουν την αξία τους οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων».


- Ο Σάρι έστειλε ένα μήνυμα στους Ναπολιτάνους, λέγοντας ότι ο Ιγκουαΐν έγραψε ιστορία και αυτό θα πρέπει να του αναγνωριστεί στην υποδοχή του. Πιστεύεις ότι αυτή είναι η σωστή νοοτροπία; Δηλαδή, αντίπαλοι αλλά όχι εχθροί…
«Αυτό το λέω πάντα. Συμφωνώ με αυτό που λέει ο Σάρι και είναι προς τιμήν του το γεγονός ότι το είπε. Από εκεί και πέρα, έχουμε ένα ματς να παίξουμε. Επίσης, εύχομαι πάνω από όλα να διαχειριστούν όλοι σωστά την κατάσταση μετά το τέλος του αγώνα. Το Νάπολι-Γιουβέντους είναι ένα πολύ σημαντικό σποτ για το ιταλικό ποδόσφαιρο και δεν χρειάζεται να βγάλουμε... μιζέρια προς τον υπόλοιπο κόσμο με όσα ενδεχομένως ειπωθούν ή γίνουν μετά το ματς. Κάτι τέτοιο δεν έκανε καλό γενικά στην ιταλική κοινωνία».

- Εχεις ένα συμβόλαιο ως το 2018, έχουμε να πούμε κάτι για αυτό;
«Ναι, έχω συμβόλαιο ως το 2018 και είμαι πολύ χαρούμενος που έχει διάρκεια ως το 2018».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου