17 Μαρ 2017

Ινιέστα: Η άμυνα της Γιουβέντους είναι η τυπική ιταλική άμυνα και έχει ρόστερ πολύ υψηλού επιπέδου

Ο Αντρές Ινιέστα σχολίασε την κλήρωση της Μπαρτσελόνα με τη Γιουβέντους, για την οποία είπε τα καλύτερα.

Είτε το ήθελαν και οι δύο ομάδες είτε όχι, η κληρωτίδα τους έφερε αντιμέτωπους στους «8» του Champions League και ο Ινιέστα αντιλαμβάνεται ότι ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος και για τις δύο πλευρές.

«Θα είναι μια παθιασμένη μάχη, δύσκολη και πολύ όμορφη. Θα αντιμετωπίσουμε μια σπουδαία ομάδα και θα χρειαστούν δύο μεγάλα ματς για να προκριθούμε. Η Γιουβέντους ακολουθεί έναν πολύ καλό δρόμο τα τελευταία χρόνια, έχει σπουδαίο προπονητή, είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της και έχει καλά αποτελέσματα και στο Champions League. Η άμυνα της είναι η τυπική ιταλική άμυνα, έχει ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, έχει ρόστερ πολύ υψηλού επιπέδου. Θα είναι μια πολύ δύσκολη μονομαχία αλλά θα προσπαθήσουμε με τα όπλα μας να πάρουμε την πρόκριση», είπε αρχικά στις δηλώσεις του ο διεθνής Ισπανός χαφ, στον οποίο επισημάνθηκε ότι στο τελευταίο ραντεβού των δύο ομάδων, τον τελικό του 2015, οι μπλαουγκράνα πήραν το τρόπαιο και έκαναν τρεμπλ.


«Είναι μια πολύ όμορφη ανάμνηση γιατί ήταν το δεύτερο τρεμπλ που κάναμε. Από τότε, βέβαια, η Γιουβέντους έχει αλλάξει πολλούς ποδοσφαιριστές, κάποιους αλλάξαμε κι εμείς και δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει παρομοίωση με εκείνο το ματς. Σίγουρα, πάντως, θα είναι τόσο δύσκολο όσο ένας τελικός. Θα είναι πολύ όμορφο να συναντήσουμε ξανά τον Ντάνι Αλβες, με τον οποίο ζήσαμε πολλά χρόνια μαζί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου