23 Μαρ 2017

Μια τηλεφωνική συνομιλία που έχει στόχο να μπλέξει στον Αντρέα Ανιέλι

Η Huffington Post δημοσιεύει αποσπάσματα τηλεφωνικών συνομιλιών, οι οποίες εμπλέκουν τον Αντρέα Ανιέλι με τους ηγέτες των ultras.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα έχει απόσπασμα μιας συνομιλίας του προέδρου της Γιουβέντους με τον υπεύθυνου ασφαλείας του κλαμπ, Αλεσάντρο Ντ’ Αντζελο, τον Μάρτιο του 2014.

Η συνομιλία αφορά ηγέτη συνδέσμου για τον οποίο ο Ανιέλι φέρεται να λέει: «Το πρόβλημα είναι αυτό... Σκότωσε κόσμο». Η απάντηση του Ντ’ Αντζελο είναι: «Εστειλε ανθρώπους να σκοτώσουν».

Το αν «σκότωσε» ή «έστειλε να σκοτώσουν», είναι προφανώς κάτι που αφορά την ποινική δικαιοσύνη. Την αθλητική την ενδιαφέρει ότι αυτή η συνομιλία, αν ισχύει, μπορεί να θεωρηθεί από τον αθλητικό εισαγγελέα ότι ο Ανιέλι ήξερε πως ηγέτες των ultras έκαναν διάφορες «δουλειές».

Από εκεί και πέρα, υπάρχει άλλη συνομιλία, ανάμεσα στον Ντ’ Αντζελο και τον υπεύθυνο για τις σχέσεις με τους οπαδούς, Αλμπέρτο Παϊρέτο, στην οποία φέρεται να λέει ότι «μίλησα με τον Ρόκο στο τηλέφωνο, μου είπε ότι στέλνει πολλά SMS στον προπονητή».


Ο προπονητής ήταν ο Αντόνιο Κόντε, με τον οποίο ο Ρόκο, οπαδός της Γιουβέντους και γιος αρχηγού της ‘ndraghetta, ήταν και προφανώς είναι φίλοι. Αυτή η συνομιλία, προφανώς, δεν αφορά τον Ανιέλι αλλά τον Ντ’ Αντζελο.

Να θυμίσουμε πως ο Αντρέα Ανιέλι έδωσε το προηγούμενο Σάββατο το απόγευμα αιφνιδιαστική συνέντευξη Τύπου και επιτέθηκε κατά πάντων, χαρακτηρίζοντας τα πάντα ως μια μεγάλη σκευωρία και έθεσε τον εαυτό του στη δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου