4 Μαρ 2017

Ζεσταίνεται ξανά η υπόθεση Γιουβέντους-Ντοναρούμα

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μίλαν, έχουν ως αποτέλεσμα να επανέρχονται οι ψίθυροι για Γιουβέντους και Τζανλουίτζι Ντοναρούμα.

Υποτίθεται ότι από χθες, 3 Μαρτίου, οι ροσονέρι θα έμπαιναν σε νέα εποχή με τους Κινέζους επενδυτές και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με τον Αντριάνο Γκαλιάνι, θα αποτελούσε παρελθόν. Τελικά δεν έγιναν ακριβώς έτσι τα πράγματα αφού για ακόμη μία φορά το deal δεν ολοκληρώθηκε, με τους Κινέζους να ζητούν νέα παράταση.

Ολο αυτή η κατάσταση, έχει ως αποτέλεσμα το μέλλον να είναι αβέβαιο για την ομάδα και κατ' επέκταση και για τους παίκτες της, με την μεγαλύτερη ανησυχία των Μιλανέζων να είναι για το Ντοναρούμα. Για τον οποίο, υπάρχουν εκ νέου δημοσιεύματα για επαφές της Γιουβέντους, η οποία παρακολουθεί τις εξελίξεις στους ροσονέρι.


Ο 18χρονος τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2018 με την Μίλαν. Αν ο Μίνο Ραϊόλα φροντίσει να μην υπάρξει ανανέωση του, επειδή δεν θα βλέπει μέλλον στους ροσονέρι, τότε μπορεί όντως να υπάρχει ενδεχόμενο να κάνει το colpo grosso η Γιούβε σε ένα χρόνο και κάτι μήνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου