26 Μαρ 2017

Το «ευχαριστώ» του Μπουφόν στον αλβανικό λαό και ο σχηματισμός του αετού με τη βοήθεια του Αλβανού δημοσιογράφου

Μια φωτογραφία που δείχνει τον Μπουφόν να σχηματίζει, με τον δημοσιογράφο του Supersportit, τον αλβανικό αετό ανέβασε στον λογαριασμό του ο αλβανός σχολιαστής Ντρίταν Σακοχόξχα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης της Ιταλίας με την Αλβανία, ο Τζανλουίτζι Μπουφόν μιλώντας είπε: «Έλαβα πολλά συγχαρητήρια για το ρεκόρ μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο αλβανικός λαός είναι δίπλα μου. Άλλωστε, ως λαός είναι πολύ κοντά μας, ποδοσφαιρικά και ιστορικά. Έχουμε μια πολύ ισχυρή φιλία».

Ο Μπουφόν είναι ένα πολιτικοποιημένο πρόσωπο (εξάλλου του γίνονται αρκετές ερωτήσεις του τύπου «τώρα που φτάνει στο τέλος η καριέρα σας, θα ασχοληθείτε με την πολιτική;») και γνωρίζει τι συμβαίνει στον κόσμο, πόσω μάλλον γύρω του.


Παρόλα αυτά, θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί πως ο Αλβανός δημοσιογράφος προσπάθησε εντέχνως να ωθήσει τον Μπουφόν να προβεί σε αυτή την κίνηση, αλλά όποια και είναι η άποψη του καθενός, ο σχηματισμός είναι υπαρκτός και έγινε και με τη συμβολή του Ιταλού γκολκίπερ.

Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν ανέβηκε σε κάποιους από τους λογαριασμούς που διαθέτει ο ίδιος ο Μπουφόν (Facebook, Twitter ή Instagram) λογαριασμό του ίδιου του Μπουφον.

3 σχόλια:

  1. pou einai to kako????
    k'elines na to kanoun den einai kako......imaste fili,gitones k'syzoume xiliades xronia mazi......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπιανκονέρο, στο κείμενο δεν αναφέρεται πουθενά η λέξη «κακό» ή μια «κίνηση που δεν έπρεπε να κάνει» και λοιπά τέτοια. Οπότε, μάλλον δεν έχει βάση το ερώτημα καλέ μας φίλε.

      Επειδή γίνεται όμως μπόλικη κουβέντα κυρίως στα social media, μπορείς να εξηγήσεις από την πλευρά σου τι ακριβώς συμβολίζει η κίνηση αυτή, ώστε να καταλάβουν και πιθανόν κάποια παιδιά που δε γνωρίζουν;

      Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. γίνεται κουβεντα για Κάτι που ολος ο πλανήτης δεν εχει προβλημα λαι στην ελλαδα ακόμα το θεωρούμε ως προπαγάνδα και προσβολή ενω δεν εχει να κανει καθόλου με την Ελλάδα αλλα δεν εχει καμιά σημασία ο δημοσιογράφος το εκανα για προσωπικούς του λογους
      ΤΟ θεμα ειναι να εχουμε την juve παντα ψηλά forca juve μονο αυτο

      Διαγραφή