6 Μαρ 2017

Η κίνηση που διαφοροποιεί τη Γιουβέντους από τις υπόλοιπες ομάδες της Serie A

Η Γιουβέντους επέλεξε, σωστά, να μην κάνει συζήτηση για τη διαιτησία μετά το ματς στο Ούντινε, διαχωρίζοντας ξανά τη θέση της από τους υπόλοιπους.

Οπως γράφουν σήμερα οι ιταλικές ιστοσελίδες και εφημερίδες, στους μπιανκονέρι θα μπορούσε να δοθεί τουλάχιστον ένα πέναλτι στο χθεσινό παιχνίδι. Αυτό για το εναέριο μαρκάρισμα του Σαμίρ στον Ντάνι Αλβες, με χέρι και αγκώνα, στο πρώτο ημίχρονο. Υπάρχει, βέβαια, και η φάση με το χέρι του Σαμίρ μετά το γύρισμα του Βραζιλιάνου αλλά εκεί η μπάλα βρήκε πρώτο στο πόδι και μετά στο χέρι, άρα μπορεί να δικαιολογηθεί ο διαιτητής που δεν καταλόγισε κάτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπάρχει και ένα κράτημα του Φελίπε στον Ντιμπάλα, το οποίο επίσης θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι, αλλά ο διαιτητής Νταμάτο δε σφύριξε. Γενικά, όλα τα ΜΜΕ συμφωνούν στο γεγονός ότι υπήρχε -στη χειρότερη- ένα πέναλτι υπέρ της Γιούβε αλλά δεν δόθηκε. Κανένα πρόβλημα για διοίκηση και ομάδα, όπως φάνηκε και στις δηλώσεις τους μετά την λήξη.


Κανείς δεν έμεινε σε αυτές τις φάσεις και δεν φώναξε για αδικία κλπ. Κάπως πρέπει να ξεχωρίζουν τα μεγάλα κλαμπ, αν και είναι σίγουρο ότι αυτή την σιωπή των μπιανκονέρι θα την εκμεταλλευτούν οι υπόλοιποι επικοινωνιακά την επόμενη φορά που θα νομίζουν ότι αδικήθηκαν...

1 σχόλιο:

  1. Δεν ήταν ξεκαθαρο πέναλτυ.. τι να κάνουμε;;; Δηλ. ο αμυντικος πήγε να κοψει εσκεμμενα τη μπάλλα με το χέρι;; Δε νομίζω γιατί δεν ήταν και φάση γκολ!! Οπότε τι να εκανε.. να το έκοβε το χέρι;; Η κλινηση του σώματος παει έτσι.. τι να έκανε; αλλο να ήτα σουτ στην εστία και να ήταν αυτός πανω στη γραμμή.. Εκεί ήταν πέναλτυ... Αν η ομάδα μου έπαιρνε τέτοια πεναλτυ δε θα τα ήθελα καθολου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή