13 Μαρ 2017

Ντιμπάλα: Σε κάποια σημεία είμαστε ανώτεροι από τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Μπάγερν

Ο Πάουλο Ντιμπάλα ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους στη συνέντευξη Τύπου για τη ρεβάνς με την Πόρτο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργεντίνος...

Για τη νίκη επί της Μίλαν: «Αξίζαμε τη νίκη, η οποία μας φτιάχνει κι άλλο επειδή κάναμε ένα σπουδαίο ματς και έπρεπε να το καθαρίσουμε νωρίτερα. Ο τρόπος με τον οποίο νικήσαμε και πανηγυρίσαμε πάντως, μας δίνει έξτρα ώθηση για αύριο. Ξέρουμε ότι δεν πρέπει να χαλαρώσουμε και το καταλάβαμε ξανά όταν είδαμε το ματς της Πόρτο με την Ρόμα. Δουλέψαμε πολύ αυτές τις μέρες γνωρίζοντας τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε. Ξέρουμε ότι ο κόσμος είναι δίπλα μας πάντα, έχουμε μεγάλη επιθυμία για νίκες. Ελπίζουμε ότι δεν θα δεχθούμε γκολ αύριο αλλά ακόμη κι αν γίνει αυτό, θα παίξουμε για τη νίκη. Εχουμε μια πολύ δυνατή άμυνα, αμυνόμαστε όλοι ως ομάδα όταν δεν έχουμε την μπάλα. Ξέρουμε καλά την Πόρτο και θα κάνουμε τα πάντα για να μην σκοράρουν και το πιστέψουν».


Για το Champions League: «Το να το κατακτήσουμε, με δεδομένο ότι είμαι νεαρός και είναι μόλις η δεύτερη μου σεζόν εδώ, θα είναι τρέλα. Ολοι οι συμπαίκτες μου το θέλουν, ακόμη κι αυτοί που το έχουν κατακτήσει στο παρελθόν. Το θέλουμε πραγματικά πολύ. Θα μου άρεσε να είμαι πιο καθοριστικός στο Champions League, όπως είμαι στο πρωτάθλημα, αλλά αν συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο θα είμαι χαρούμενος ούτως ή άλλως. Θέλω να σκοράρω περισσότερο, να είμαι πιο καθοριστικός αλλά και το να δώσω ασίστ στον συμπαίκτη μου είναι το ίδιο σημαντικό».

Για το αν το πέναλτι κόντρα στη Μίλαν ήταν το σημαντικότερο της καριέρας του: «Ναι, ήταν το πιο... βαρύ της καριέρας μου. Παίζονταν πολλά σε αυτό το πέναλτι, για την ομάδα αλλά και για μένα προσωπικά μετά το Σούπερ Καπ. Περίμενα τέσσερα λεπτά για να το εκτελέσω, αυτό έκανε ακόμη πιο βαριά την μπάλα αλλά όταν κατέληξε στα δίχτυα ήταν μια πανέμορφη στιγμή για όλους μας».

Για το επίπεδο της Γιουβέντους σε σχέση με τους άλλους διεκδικητές του Champions League: «Από την αρχή ως τώρα είμαστε στο ίδιο σημείο με Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μπάγερν. Αν προκριθούμε αύριο, θα παραμείνουμε στο επίπεδο τους. Σε κάποια σημεία, μάλιστα, πιστεύω ότι είμαστε ανώτεροι τους. Πολλά θα εξαρτηθούν από το αυριανό παιχνίδι».

Για τον ρόλο του στο γήπεδο: «Δεν περίμενα ότι θα έπαιζα σαν 10άρι στη Γιούβε και θα μου άρεσε. Στην Αργεντινή έπαιζα σαν πρώτος επιθετικός. Εδώ ο μίστερ μου ζητάει να παίξω λίγο πιο πίσω και είμαι ικανοποιημένος και σε αυτή τη θέση. Με το 4-2-3-1 υπάρχει λιγότερος χώρος αλλά είμαστε περισσότεροι στην επίθεση και έχει μεγαλώσει και συνεχώς μεγαλώνει ο αριθμός των ευκαιριών μας. Μου αρέσει να παίζω σε αυτή τη θέση γιατί έχω περισσότερη επαφή με την μπάλα».

Για τη δήλωση του Τζενάρο Γκατούζο ότι δεν τον βλέπει πολύ χαρούμενο το τελευταίο διάστημα: «Είδα αυτό που είπε αλλά δεν ξέρω γιατί το είπε. Με ξέρει γιατί με προπόνησε, μου έδινε και αρκετές κλωτσιές στις προπονήσεις. Δεν μιλήσαμε αυτές τις ημέρες, δεν ξέρω γιατί το είπε αυτό. Αυτό που ξέρω είναι ότι είμαι ευτυχισμένος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου