16 Μαρ 2017

Ποιον δε θέλει με τίποτα στην κλήρωση του Champions League ο Μπαρτσάλι

Για το ματς με την Σαμπντόρια, την κλήρωση του Champions League και το 6ο σερί πρωτάθλημα μίλησε ο Αντρέα Μπαρτσάλι.

Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής αμυντικός στο JTV...

Για το ματς με την Σαμπντόρια: «Προέρχονται από νίκη στο ντέρμπι με την Τζένοα και όταν... έρχεται στην πόλη η Γιουβέντους όλοι δίνουν το 100%. Αυτοί δεν έχουν να χάσουν τίποτα και θα τα δώσουν όλα, εμείς ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς και πολύ σημαντικό».

Για το μυστικό του, που του επιτρέπει να αντέχει ακόμη: «Πρώτα από όλα η δουλειά. Από εκεί και πέρα, ανάμεσα μας δημιουργήθηκε ένα ξεχωριστό feeling, το οποίο δεν συναντάς συχνά. Πρώτα από όλα γίναμε φίλοι όλοι μεταξύ μας και μετά συμπαίκτες. Χωρίς δουλειά, όμως, δεν μπορείς να προχωρήσεις».

Για το αν η φετινή Γιουβέντους είναι η καλύτερη της τελευταίας εξαετίας: «Ως ποιότητα, μπορεί να το πει κάποιος αλλά το θέμα είναι ότι τα αποτελέσματα κρίνουν τους πάντες. Εξι σερί πρωταθλήματα είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει, θα δούμε... Είμαστε μέσα και στους τρεις στόχους και θα τους διεκδικήσουμε δυνατά. Στο Champions League μετράει πολύ η εμπειρία, είναι κι αυτός ένας λόγος για τον οποίο είναι πολύ σημαντικό η Γιουβέντους να προχωράει κάθε χρόνο όσο το δυνατόν περισσότερο. Το πόσο καλή είναι αυτή η Γιούβε θα το δείξει το τελικό αποτέλεσμα στη σεζόν».


Για το ποιον θέλει να αποφύγει στην αυριανή κλήρωση: «Δύσκολη επιλογή, στους προημιτελικούς δεν είναι ποτέ κανένας εύκολος. Αν μπορούσα να επιλέξω, θα προτιμούσα να μην συναντήσουμε τώρα την Μπάγερν γιατί είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Οπως και να έχει, όταν φτάνεις στους "8" καλύτερους της Ευρώπης, κάθε αντίπαλος είναι δύσκολος, παρά το γεγονός ότι θεωρητικά κάποιος ή κάποιοι μπορεί να φαίνονται πιο εύκολοι».

Για τους στόχους: «Οσοι είμαστε στην ομάδα από το πρώτο πρωτάθλημα, θέλουμε πάρα πολύ το 6ο σερί γιατί θα γραφτεί ιστορία. Μετά, όπως είναι λογικό, ποιος ποδοσφαιριστής δεν θέλει το Champions League; Στο ποδόσφαιρο πρέπει πάντα να θέτεις νέους στόχους και να μην σταματάς να ονειρεύεσαι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου