12 Μαρ 2017

Ντάνι Αλβες: Παθιάζομαι με τη Γιούβε γιατί μπορούμε να γράψουμε ιστορία

Για μια σειρά από θέματα μίλησε ο Ντάνι Αλβες, ο οποίος δήλωσε σίγουρος ότι η Γιουβέντους μπορεί να φτάσει ως το τέλος σε όλες τις διοργανώσεις.

Αναλυτικά όσα είπε στο JTV ο Βραζιλιάνος άσος μία μέρα μετά τη νίκη επί της Μίλαν...

Για την κατάσταση της ομάδας: «Είμαστε καλά, τόσο πνευματικά όσο και στη φυσική κατάσταση. Τώρα έρχεται το πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν και οι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές δουλεύουν όλη την χρονιά για να είναι έτοιμοι αυτή την περίοδο, κατά την οποία πρέπει να νικήσεις παντού. Ολοι μαζί μπορούμε να ζήσουμε ένα σπουδαίο φινάλε στη σεζόν».

Για το πώς προσαρμόστηκε στη Γιουβέντους: «Περίμενα μια δυνατή Γιούβε όταν ήρθα, δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά άλλωστε όταν μιλάμε για μια ομάδα με πέντε σερί πρωταθλήματα και με παρουσία στον τελικό του Champions League. Ηρθα σε μια ομάδα που θέλει να κατακτήσει τα πάντα και αυτό με παθιάζει, με κάνει να ξέρω κάθε μέρα ότι, μαζί με τους συμπαίκτες, μπορούμε να γράψουμε ιστορία. Το Juventus Stadium, από εκεί και πέρα, μου θυμίζει την ατμόσφαιρα που ζούσα στη Βραζιλία ή στη Σεβίλλη. Οι οπαδοί είναι εκεί, ακριβώς δίπλα σου, δίνοντας μάχη μαζί σου. Αυτό είναι για εμάς αναμφίβολα μεγάλη δύναμη».


Για τη νίκη επί της Μίλαν: «Είμαστε μια ομάδα που δεν χαλαρώνει ποτέ και δεν χάνει ποτέ την επιθυμία για νίκες. Αυτό, στο τέλος, σε οδηγεί στην επίτευξη του στόχου. Για εμάς είναι σημαντική η ανταμοιβή για την καθημερινή μας δουλειά στις προπονήσεις. Με την Μίλαν ήταν ένα όμορφο ματς και πήραμε απολύτως δίκαια τους τρεις βαθμούς. Παιχνίδια σαν κι αυτό βοηθούν στο να γεμίσει η αδρεναλίνη σου και αυτό, από εκεί και πέρα, σε βοηθάει να διατηρήσεις την συγκέντρωση σου και το πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου. Βήμα-βήμα θα φτάσουμε στον στόχο μας. Να κατακτήσουμε, δηλαδή, το 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και να γράψουμε την ιστορία».

Για το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε σαν εξτρέμ κόντρα στους Μιλανέζους: «Εμένα μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο, δεν έχει σημασία σε ποια θέση. Είμαι πάντα στη διάθεση της ομάδας και είμαι εδώ για να δουλέψω με τους συμπαίκτες μου και να τους βοηθήσω. Ολοι έχουμε τον ίδιο στόχο».

Για το Champions League: «Ξέρω την σημασία που έχει το Champions League για τους μπιανκονέρι τιφόζι και την ιστορία του κλαμπ. Κι εγώ, όπως και όλοι οι Γιουβεντίνοι, θέλω να ονειρεύομαι και είμαι πεπεισμένος ότι αν ακολουθήσουμε τον δρόμο μας με ηρεμία, με προσωπικότητα και χωρίς τον φόβο της αποτυχίας, μπορούμε να φτάσουμε ως το τέλος».

Για την ρεβάνς με την Πόρτο: «Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση μετά το ματς με την Μίλαν και δεν θέλουμε να ξεκουραστούμε. Θέλουμε να έρθει η ρεβάνς με την Πόρτο για να περάσουμε στον επόμενο γύρο και να πάρουμε μέρος στην κλήρωση των προημιτελικών. Αυτό είναι που θέλουμε εμείς, αυτό θέλουν και οι οπαδοί μας. Την Τρίτη μπορούμε να κάνουμε ένα καλό ματς και να εξασφαλίσουμε έτσι ότι όλοι οι μπιανκονέρι θα επιστρέψουν σπίτι τους χαρούμενοι από αυτό που θα δουν στο Juventus Stadium».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου