5 Μαρ 2017

Μαρότα: Ο Αλέγκρι είναι ο προπονητής μας, σοφή η δήλωση του Μπονούτσι

«Δε νομίζω πως το παιχνίδι με την Ουντινέζε είναι κομβικό για το πρωτάθλημα», είπε ο Μπέπε Μαρότα πριν την έναρξη του αγώνα στο Ούντινε.

«Υπάρχει πολύ δρόμος για το σκουντέτο αλλά εμείς σε κάθε περίπτωση θέλουμε να κερδίσουμε», πρόσθεσε.

Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους αναφέρθηκε στον Λεονάρντο Μπονούτσι και αφού τον χαρακτήρισε «μεγάλο επαγγελματία», είπε: «Λέγοντας πως το μέλλον του είναι στα χέρια του συλλόγου, δείχνει πως η ομάδα είναι πάνω απ’ όλους. Και ένας παίκτης πρέπει ν’ ακούει τον σύλλογο. Ήταν μια σοφή δήλωση».


Όσο για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και τις -νέες- φήμες περί αποχώρησής του, ο Μαρότα αρκέστηκε στο «ο Αλέγκρι είναι ο προπονητής μας και είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι για το φινάλε της σεζόν».

5 σχόλια:

  1. Το γήπεδο της Ούντινε φαίνεται πιπ όμορφο κάτω κάτω, αφού και οι θεατρς είναι πιο χαμηλά και δεν υπάρχουν οι πόρτρς κ τα αντιαισθητικά στηρίγματα- πάσαλοι που έχει το δικό μας και που εμποδιζουν και τη θέαση ταυτόχρονα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορούν να μπουν σε σύγκριση νομίζουμε, καθώς πρόκειται για διαφορετικά projects. Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. Εννοώ στις πρωτες θεσεις κατα κατω.. Στης Ουντινεζε ειναι πιο κατω οι θεατες κ δεν υπαρχουν οι αντιαισθητικες πορτες και τα στηριγματα που εχει το δικο μας κ που εμποδιζουν τη θεαση στις πρωτες σειρες..

      Διαγραφή
  2. Δε θυμάμαι πιο χάλια στο πρώτο ημίχρονο φέτος! Ούτε μια προσπάθεια στην εστία δεν κάναμε... και μας εχουν τον έλεγχο του παθχνιδιού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος θα σου πει πως έχεις άδικο; Εμείς πάντως όχι... Forza Juve!

      Διαγραφή