4 Μαρ 2017

Συζήτηση Αλέγκρι-δημοσιογράφων για το μέλλον του

Το μέλλον του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήταν το θέμα που κυριάρχησε στη συνέντευξη Τύπου για το ματς στο Ούντινε.

Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει αύριο την Ουντινέζε εκτός έδρας και οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν στο Βινόβο να μάθουν από τον Αλέγκρι ποιο θα είναι το μέλλον του. Θέμα, πάντως, που δεν ενδιαφέρει αυτή την στιγμή τη Γιούβε στο σύνολο της, όπως είπε ο ίδιος, στρέφοντας την προσοχή του στην επίτευξη των στόχων.

«Αυτή την στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στο τι θα γίνει στην εξέλιξη της σεζόν, κάθε συζήτηση επομένως για το τι θα κάνω, δεν ενδιαφέρει κανέναν», είπε αρχικά ο Αλέγκρι και πρόσθεσε: «Οι οπαδοί της Γιουβέντους ενδιαφέρονται για το τι κάνει η ομάδα και τι μπορεί να κατακτήσει. Πέρυσι συναντήθηκα με τον πρόεδρο Ανιέλι και του είπα ότι θα μείνω και ότι όταν έρθει η ώρα, θα μιλήσω με το κλαμπ και θα αποφασίσουμε. Εχω συμβόλαιο ως το 2018 αλλά τώρα πρέπει να εστιάσουμε σε αυτή την πολύ σημαντική καμπή της σεζόν, να συγκεντρωθούμε στη Serie A, το Champions League και το Coppa Italia χωρίς να σκεφτόμαστε τι θα γίνει του χρόνου».

Οι δημοσιογράφοι, πάντως, επέμεναν για αυτό το θέμα, με τον προπονητή να επιμένει κι αυτός στη γραμμή του.

«Κανείς δεν ενδιαφέρεται αυτή την στιγμή για το μέλλον μου. Το σημαντικό αυτή την στιγμή είναι το να έχουμε αυτοπεποίθηση και να ξέρουμε ότι μπορούμε να πάμε ως το τέλος και στις τρεις διοργανώσεις. Δεν έχω σκεφτεί καν το μέλλον μου. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να νικήσουμε αύριο την Ουντινέζε», τόνισε ο Αλέγκρι και κάπου εκεί η συζήτηση πήγε στην 11άδα και αν θα υπάρξουν αλλαγές.


«Θα βάλω την καλύτερη δυνατή 11άδα, υπολογίζοντας φυσικά ότι έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Είχαμε τέσσερις μέρες για να ξεκουραστούμε μετά την αναμέτρηση με τη Νάπολι, θα υπάρξουν κάποιες επιστροφές στην 11άδα. Οσο για την επιθετική γραμμή, οι επιλογές είναι γνωστές. Ο Ιγκουαΐν θα παίξει αύριο αλλά δεν μπορώ να πω αν θα παίξει και στο επόμενο. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση και λίγο-πολύ όλοι έπαιξαν το τελευταίο διάστημα, πράγμα που αποτελεί πλεονέκτημα για εμάς. Ο Μαρκίζιο πάει καλά, θα παίξει αύριο αλλά πρέπει να αποφασίσω ποιος θα είναι ο άλλος χαφ δίπλα του. Εχω δίλημμα και ανάμεσα σε Κιελίνι ή Μπενάτια», ήταν η απάντηση του Μαξ, ο οποίος στη συνέχεια εστία και στην Ουντινέζε.

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς, ματς με πολλή δύναμη κόντρα σε μια ομάδα που δίνει τον καλύτερο της εαυτό υπό πίεση. Θέλουμε περισσότερες νίκες για να εξασφαλίσουμε το scudetto και ο κίνδυνος παραμονεύει πάντα. Πέρυσι νικήσαμε στο Ούντινε και μπήκαμε στην 3άδα της βαθμολογίας εκείνη την στιγμή. Τώρα ερχόμαστε από σερί νίκες και χρειαζόμαστε ακόμη μία. Είναι ένα περίπλοκο ματς που μπορεί να μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Οι σεζόν κρίνονται τον Μάρτιο, όχι τον Σεπτέμβριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου