31 Μαρ 2017

Πώς νιώθει ο Ιγκουαΐν για τη μεγάλη επιστροφή στη Νάπολι

Απολύτως ήρεμος είναι ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν ενόψει της επιστροφής του στη Νάπολη ως αντίπαλος.

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε ο Αργεντίνος φορ να πρέπει να αντιμετωπίσει δύο φορές μέσα σε τρεις μέρες τους οπαδούς που τον λάτρευαν και τον αποθέωναν κάθε εβδομάδα επί τρία χρόνια.

Οι Ναπολιτάνοι περιμένουν πώς και πώς τον αγώνα της Κυριακής, όπως και αυτόν της Τετάρτης, για να βγάλουν όλο το μίσος τους για τον Ιγκουαΐν αλλά ο ίδιος δε δείχνει να αγχώνεται ιδιαίτερα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Sky Italia και Mediaset από το Βινόβο, όπου προετοιμάζονται οι μπιανκονέρι, ο Γκονσάλο είναι σε μια κατάσταση απόλυτης ηρεμίας. Ο Αργεντίνος ξέρει ότι δεν θα είναι εύκολη βραδιά για τον ίδιο αλλά η συμπεριφορά του, λένε οι δημοσιογράφοι επικαλούμενοι πηγές στην ομάδα, δείχνουν έναν άνθρωπο που είναι ήρεμος, χαλαρός και δεν δείχνει σε κανέναν ότι σκέφτεται περισσότερο από όσο πρέπει αυτά τα δύο ματς και ειδικά το πρώτο της Κυριακής.


«Εκτός από σπουδαίος ποδοσφαιριστής, είναι και έμπειρος και μπορεί να χειριστεί πολύ καλά οποιαδήποτε κατάσταση. Είναι ήρεμος, προπονείται καλά και προετοιμάζεται όπως πρέπει για ένα πολύ δύσκολο ματς. Πολύ δύσκολο για όλους μας, γιατί η Νάπολι είναι μια δυνατή ομάδα με πολλή ποιότητα, όχι αποκλειστικά για αυτόν», είπε και ο Αλεξ Σάντρο σε δηλώσεις του στο Sky Italia, με τους δημοσιογράφους να επιβεβαιώνουν ότι και οι πληροφορίες τους κάνουν λόγο για έναν ήρεμο Ιγκουαΐν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου