8 Μαρ 2017

Μπουφόν: Χθες βράδυ παθιάστηκα με τη Νάπολι, το τρεμπλ είναι μια μεγάλη λέξη αλλά θα το προσπαθήσουμε

Ο Τζίτζι Μπουφόν αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να κάνει τρεμπλ φέτος η Γιουβέντους και εξήγησε γιατί υποστήριζε... με όλη του την καρδιά τη Νάπολι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο αρχηγός των μπιανκονέρι έκανε δηλώσεις στη Mediaset και ξεκίνησε από τους παρτενοπέι, οι οποίοι αποκλείστηκαν από το Champions League το βράδυ της Τρίτης.

«Χθες βράδυ παθιάστηκα με τη Νάπολι. Είναι μια ομάδα που εκτιμώ πολύ, με έναν πολύ καλό προπονητή και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Είναι ωραίο το γεγονός ότι κατάφερε, αν και με πιο αδύναμο ρόστερ, να παίξει στα ίσια την Ρεάλ για 55 λεπτά. Υποστήριζα τη Νάπολι με όλη μου την καρδιά χθες βράδυ και αυτό μου αρέσει γιατί σημαίνει ότι είμαι ακόμη υγιής πνευματικά», είπε σχετικά ο Μπουφόν, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε αν η Γιουβέντους είναι έτοιμη να πάρει όλους τους τίτλους φέτος.


«Το τρεμπλ είναι μια μεγάλη λέξη. Σίγουρα πρέπει όντως να σκεφτόμαστε το μάξιμουμ γιατί είμαστε η Γιούβε, αλλά θα πρέπει να έχουμε τα πόδια μας στο έδαφος και να δουλέψουμε με ταπεινότητα. Αν καταφέρνεις να κάνεις μεγάλα όνειρα και παράλληλα να παραμένεις ταπεινός, τίποτα δεν αποκλείεται. Ακόμη κι αν δεν κάνουμε τρεμπλ, πάντως, δεν θα είναι απογοήτευση. Θα το προσπαθήσουμε και θα δούμε πώς θα πάει το πράγμα».

2 σχόλια:

  1. Ειπαμε.. Με τη Ρεαλ θα παιξουμε στον τελικο και θα την κερδισουμε, αφου πρωτα θα έχει βγαλει έξω τη Μπάγιερν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή