26 Μαρ 2017

Η Γιουβέντους «καθαρίζει» με τον τρόπο που μπορεί ένα από τα πιο ιστορικά κλαμπ

Η κόντρα της διοίκησης της Γιουβέντους με τους Viking είναι μεγάλη και έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου 2-3 μήνες.

Όπως έχετε διαβάσει κατά καιρούς, αποκλειστικά από το forzajuve.gr, από τότε που το όνομα του Αντρέα Ανιέλι μπλέχτηκε στο τρίγωνο οργανωμένοι-εισιτήρια-μαφία, η διοίκηση επιχειρεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην curva sud του Juvetnus Stadium.

Εδώ και κάποιες εβδομάδες έχουν απαγορευτεί τα σύμβολα των Viking (πανό και σημαίες), εντός και εκτός έδρας. Το κλαμπ του Μιλάνου έβγαλε μια μακροσκελέστατη ανακοίνωση μέσα από την οποία κατηγορούσε τη Γιουβέντους.

Πέντε μέλη του συνδέσμου έχουν δεχτεί την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο ενώ σε κάθε ματς αφήνουν κενά καθίσματα στο γήπεδο. Στα ντέρμπι δε γίνονται κορεό. Αυτά όπως φαίνεται ήταν απλά η αρχή…

Το τελευταίο επεισόδιο της κόντρας -που θα συνεχιστεί και θα φέρει μεγάλες ανακατατάξεις- ήταν να μη δώσει η Γιουβέντους εισιτήρια για τη ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα.

Η ανακοίνωση των Viking είναι χαρακτηριστική:


«Χίλια εισιτήρια στα άλλα τρία γκρουπ ultras, κανένα στους Viking! Είναι γελοίο! Σήμερα οι διευθυντές της Γιούβε Αλμπέρτο Παϊρέτο (γιος του Πιερλουίτζι που μας οδήγησε στη Β) και Στέφανο Μερούλα (που παραπέμπεται) μας ανακοίνωσαν ότι αυτοί, μαζί με τις Αρχές (εισαγγελία/αστυνομία) του Τορίνο, αποφάσισαν ότι για τους Viking δε θα υπάρχουν εισιτήρια για την ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα.

Τα 1.000 εισιτήρια για τους ultras θα χωριστούν για τα άλλα τρία γκρουπ, Drughi, Nucleo και Tradizione, ενώ τα εισιτήρια θα δίνονται ένα-ένα και ονομαστικά. Εμάς μας είπαν να πάρουμε εισιτήρια μέσω Francorosso (ταξιδιωτικό πρακτορείο).

Η πολιτισμένη διαμαρτυρίες μας συνεχίζεται ακόμη πιο δυνατά, πολιτισμένα και με πίστη, βλέποντας τις αδικίες και τις επιθέσεις που συνεχίζουμε να δεχόμαστε!».

Τα πράγματα αρχίζουν και παίρνουν μια εντελώς διαφορετική τροπή. Είναι σα να λέμε, κάτι παραπάνω από μια απλή κόντρα…

Μπορείτε να δείτε όλο το ιστορικό της διαμάχης με τους Viking εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου