7 Μαρ 2017

Κλίμα κατά του Ιγκουαΐν καλλιεργεί ο Ντε Λαουρέντις

Αφού αποφάσισε να κάνει δηλώσεις ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ήταν δεδομένο ότι θα αναφερόταν και στον Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Στη συνέντευξη του στην ισπανική El Pais, ο πρόεδρος της Νάπολι δεν μίλησε μόνο για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αλλά και για τον Αργεντίνο φορ. Και με αυτά που είπε, είναι φανερό ότι όσο θα πλησιάζουμε στα δύο ματς του Σαν Πάολο για πρωτάθλημα και κύπελλο, τόσο οι Ναπολιτάνοι θα προσπαθούν να πολώσουν το κλίμα εναντίον του Γκονσάλο.

«Η Ρεάλ δεν του έκανε τόσο καλό στην εικόνα του όσο η Νάπολι. Μερικές φορές τα ΜΜΕ όμως δημιουργούν ήρωες που δεν καταφέρνουν να αντέξουν αυτό το βάρος. Είναι νέα παιδιά. Υπάρχουν άλλοι ποδοσφαιριστές, όμως, τους οποίους θεωρώ μέλη της οικογένειας μου και με βλέπουν σαν πατέρα τους. Αυτούς που δεν είναι έτσι, καλύτερα να τους βλέπω μετά από τρία χρόνια. Ο Ιγκουαΐν έκανε μία από τις καλύτερες του σεζόν πέρυσι, αλλά πρόπερσι εξαιτίας του χάσαμε την έξοδο στο Champions League με το άστοχο πέναλτι κόντρα στη Λάτσιο», είπε αρχικά για τον Ιγκουαΐν ο Ντε Λαουρέντις και μετά το χόντρυνε...


«Τι σχέσεις είχαμε; Δεν έβγαινα για φαγητό μαζί του αλλά ήξερα καλά την οικογένεια του, έχει έναν εκπληκτικό πατέρα. Ο αδερφός-μάνατζερ μου έλεγε πάντα: "Δεν αρέσει στον Γκονσάλο να παίζει με τον Καγιεχόν, πάρε άλλους παίκτες". Ποτέ δεν σκέφτηκα αυτά που έλεγε γιατί αγαπάω τον Καγιεχόν και γι' αυτό του έκανα νέο συμβόλαιο τεσσάρων ετών. Δεν είμαι άνθρωπος που κάνει συμβιβασμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου