17 Μαρ 2017

Το πρόβλημα με τη Σαμπντόρια που μπορεί να φανεί στο ματς με τη Νάπολι

Με όλο αυτό τον θόρυβο που έχουν προκαλέσει κατά της Γιουβέντους τις τελευταίες εβδομάδες, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προβληματίζεται για πέντε παίκτες ενόψει Σαμπντόρια.

Ο κυριακάτικος αγώνας με τους μπλουτσερκιάτι στη Γένοβα είναι ο τελευταίος πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων και με την επανέναρξη του πρωταθλήματος οι μπιανκονέρι θα κατηφορίσουν στον ιταλικό νότο για να αντιμετωπίσουν τη Νάπολι.

Σε αυτό το ματς ο Αλέγκρι θέλει να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του και γι' αυτό ανησυχεί μήπως υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις την Κυριακή.


Η ανησυχία υπάρχει επειδή πέντε ποδοσφαιριστές της Γιούβε και συγκεκριμένα οι Μπονούτσι, Κιελίνι, Πιάνιτς, Ρουγκάνι και Ρινκόν είναι στο όριο καρτών, πράγμα που σημαίνει ότι όποιος εξ αυτών δεχθεί κίτρινη, δεν θα είναι στο Σαν Πάολο.

Με όλο αυτό τον θόρυβο που έχουν προκαλέσει (και) οι παρτενοπέι τις τελευταίες εβδομάδες, στο Τορίνο φοβούνται μήπως δουν τίποτα περίεργα πράγματα την Κυριακή στο Λουίτζι Φεράρις και γι' αυτό έχουν επιστήσει την προσοχή σε αυτούς τους πέντε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου